ΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εκλογές του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας

ολοκληρώνονται-σήμερα-οι-εκλογές-του-65199

Με υψηλή συμμετοχή που αγγίζει το 81% εξελίσσονται οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στον Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας. Η αυλαία των εκλογών άνοιξε την περασμένη Δευτέρα και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας μπορούν να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου.

Οι κάλπες που βρίσκονται στο Δημαρχείο ήδη από χθες, θα παραμείνουν ανοιχτές σήμερα από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει η καταμέτρηση. Χθες, πρώτη ημέρα των εκλογών για τους εργαζόμενους στον Δήμο Βόλου, η συμμετοχή κινήθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα, αφού στις κάλπες προσήλθε το 1/3 σχεδόν των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Συνολικά χθες ψήφισαν 360 άτομα από τους 915.

Στους υπόλοιπους δήμους του νομού, η εκλογική διαδικασία ολοκληρώθηκε και μάλιστα με υψηλή συμμετοχή που άγγιξε το 81%.

Συγκεκριμένα, στο Νότιο Πήλιο ψήφισαν 42 από τους 57, στην Αλόννησο οι 19 από τους 22 εργαζόμενους, στη Σκόπελο 39 από τους 42, στον Αλμυρό οι 81 από τους 100, στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου οι 20 από τους 29, στο Δήμος Σκιάθου οι 56 από τους 67, στον Δήμο Ρήγα Φεραίου οι 41 από τους 51.

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θα ανοίξουν οι κάλπες για την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές δύο είναι τα ψηφοδέλτια που συμμετέχουν, το ενιαίο «Απόστολος Πλαγεράς» και της ΔΑΣ ΟΤΑ.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου