ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτή μεθαύριο Κυριακή των Βαΐων η εμπορική αγορά

ανοιχτή-μεθαύριο-κυριακή-των-βαΐων-η-ε-65718

Το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

Ετοιμη για τις εορτές του Πάσχα είναι η εμπορική αγορά Βόλου και Νέας Ιωνίας, η οποία από μεθαύριο Κυριακή 1η Βάϊου είναι ανοιχτή πιάνοντας εορταστικό ρυθμό.

Ο εμπορικός κόσμος έχει παραλάβει τις καινούργιες παραγγελίες του και διαθέτει προϊόντα με ποιότητα και ελκυστικές τιμές.Τα καταστήματα είναι καθόλα προετοιμασμένα, και όπως είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας Αποστόλης Οντόπουλος, έχουν στρέψει τις ελπίδες τους στη Λαμπρή για οικονομική ανάσα.

Αναλυτικά μεθαύριο Κυριακή των Βαΐων (1η Απριλίου 2018) τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ενώ από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Τη Μ. Παρασκευή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τη 1 το μεσημέρι έως και τις 8 το βράδυ, ενώ το Μ. Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα η αγορά θα είναι κλειστή.

Κλειστά Κυριακή των Βαΐων τα κομμωτήρια

Αντίθετα με τα εμπορικά καταστήματα, κλειστά θα είναι τα κομμωτήρια μεθαύριο Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου 2018. Ο Σύλλογος Κουρέων – Κομμωτών ενημερώνει ότι τα κουρεία δεν είναι ανοιχτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου