ΤΟΠΙΚΑ

Ανοιχτή εκδήλωση σταδιοδρομίας στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας»

ανοιχτή-εκδήλωση-σταδιοδρομίας-στα-ι-67744

Τον πανελλαδικώς αναγνωρισμένο έγκριτο ερευνητή Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού κ. Στράτο Στρατηγάκη, φιλοξενούν κατ’ αποκλειστικότητα τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας». Η εκδήλωση που διοργανώνεται από τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια και σε συνεργασία με τον καταξιωμένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας, θα πραγματοποιηθεί στο Domotel Xenia Volos City Hotel, σήμερα Τετάρτη, στις 7 το απόγευμα.

Ο ερευνητής έρχεται για μία και μοναδική ομιλία στην πόλη του Βόλου ύστερα από πρόσκληση των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, προκειμένου να ενημερώσει τους μαθητές και τις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων, αλλά και το ενδιαφερόμενο κοινό του Βόλου. Εξάλλου, τα Εκπαιδευτήρια προς ενημέρωση και αρωγή των μαθητών /τριών στον τομέα των σπουδών, συνεργάζεται με τον κ. Στρατηγάκη, προσφέροντας τη δυνατότητα πρόσβασης στον Οδηγό Σπουδών και Σταδιοδρομίας, του μοναδικού στο είδος του Σύμβουλου Σταδιοδρομίας στην Ελλάδα.

Οι μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στον χώρο της εκπαίδευσης, της κοινωνίας και της οικονομίας κάνουν επιτακτική την ανάγκη καθοδήγησης των μαθητών και των μαθητριών μας. Η πλούσια συγγραφική δουλειά του κυρίου Στράτου Στρατηγάκη, οι συνεχείς δημοσιεύσεις και οι έρευνές του για την εκπαίδευση και τα επαγγέλματα αποτελούν εγγύηση αξιόπιστης ενημέρωσης που αποτελεί μεγάλη αρωγή στην προσπάθεια των μαθητών. Τα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» κι οι μαθητές τους έχουν τη δυνατότητα και το προνόμιο να ενημερώνονται για κάθε εξέλιξη που συντελείται στον εκπαιδευτικό τομέα.

Ο Στράτος Στρατηγάκης

Ο Στράτος Στρατηγάκης είναι Μαθηματικός του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), Εκπαιδευτικός συντάκτης του naftemporiki.gr, συνεργάτης της Καθημερινής από το 2005, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, μέλος της ΕΛΕΣΥΠ (Ελλ. Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού). Παράλληλα έχει διατελέσει Εκπαιδευτικός συντάκτης του Αγγελιοφόρου, της μεγαλύτερης εφημερίδας της βόρειας Ελλάδας, και είναι συνεργάτης της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας σε θέματα εκπαίδευσης. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό κι η είσοδος ελεύθερη.

Στο χώρο εκδηλώσεων του DOMOTEL XENIA VOLOS CITY HOTEL προσφέρονται καφές, τσάι και χυμοί.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου