ΤΟΠΙΚΑ

2.000 μαθητές γνώρισαν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

2-000-μαθητές-γνώρισαν-το-πανεπιστήμιο-θε-80225

Περί τους 2.000 μαθητές από 35 σχολεία της Μαγνησίας, της Θεσσαλίας αλλά και από άλλες πόλεις της χώρας, γνώρισαν το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανοιχτές Θύρες» που ολοκληρώθηκε χθες.

Ηταν η έκτη κατά σειρά διοργάνωση των Ανοιχτών Θυρών του Π.Θ. για μαθητές λυκείων και γυμνασίων. Κομβικός ήταν και πάλι ο ρόλος των μελών ΔΕΠ και ιδίως των συντονιστών των τμημάτων, οι οποίοι συνεισέφεραν στη διαμόρφωση ενός άρτιου προγράμματος επιδείξεων και παρουσιάσεων.

Στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας επισκέφθηκαν τα εργαστήρια και σπουδαστήρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας περίπου 2.000 μαθητές από 35 σχολεία. Η συμμετοχή σχολείων και εκτός των περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας είναι ενδεικτική της πανελλαδικής εμβέλειας του ιδρύματος.

Από προφορική επικοινωνία με μαθητές και εκπαιδευτικούς, αλλά και από γραπτά μηνύματα επιβεβαιώνεται, για ακόμη μία φορά, το υψηλό επίπεδο των παρουσιάσεων-επιδείξεων και η πολύ θετική αντιμετώπιση της διοργάνωσης των «Ανοιχτών Θυρών» από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου