ΤΟΠΙΚΑ

Εκαναν φτερά 400 κιλά ελιές από κτήμα!

εκαναν-φτερά-400-κιλά-ελιές-από-κτήμα-851206

 

Να έχουν κάνει φτερά 400 κιλά ελιές διαπίστωσαν οι ιδιοκτήτες ενός κτήματος στην Νταμούχαρη τη Δευτέρα το πρωί. Άγνωστοι είχαν πάρει 10 σακιά από τα 70 που είχαν συγκεντρώσει οι ιδιοκτήτες την Κυριακή.

Στόχος επιτήδειων έγινε αυτή την φορά, όχι σπίτι, σούπερ μάρκετ ή μικρό εκκλησάκι, αλλά ένα κτήμα με ελιές στην Νταμούχαρη! Πιο συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες του κτήματος που βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στο τέρμα της Νταμούχαρης, την Κυριακή πήγαν από το πρωί να μαζέψουν τις ελιές τους.

Αργά το βράδυ οπότε και ολοκλήρωσαν το μάζεμα των ελαιών τις τοποθέτησαν σε 70 σακιά και της άφησαν στο κτήμα τους ώστε να επιστρέψουν χθες Δευτέρα το πρωί και να τις μεταφέρουν.

Ωστόσο μια περίεργη και συνάμα δυσάρεστη έκπληξη τους περίμενε χθες το πρωί όταν πήγαν να πάρουν την σοδειά τους. Από τα 70 σακιά που είχαν μαζέψει τους είχαν πάρει τα δέκα, συνολικά δηλαδή 400 κιλά ελιές.

«Τι να σας πω; Εμείς αφήσαμε τα σακιά με τις ελιές, τελειώσαμε αργά το βράδυ την Κυριακή, και είπαμε να πάμε πάλι σήμερα (χθες) και να τα πάρουμε. Άλλωστε δεν είναι η πρώτα φορά που αφήνουμε έτσι τα σακιά στο κτήμα και πάμε και τα παίρνουμε σταδιακά. Πάντως όταν πήγαμε τα δέκα σακιά λείπανε. Κάποιοι τα είχανε πάρει», λέει ο κ. Α.Ν.

Οι ιδιοκτήτες δεν γνωρίζουν ποιοι ήταν εκείνοι που ήξεραν ότι είχανε αφήσει τα σακιά με τις ελιές στο κτήμα, ενώ τονίζουν ότι στην περιοχή δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να δημιουργηθούν τέτοια περιστατικά.

«Από την στιγμή που στην περιοχή δεν υπάρχει έλεγχος και που δεν έχουν σημειωθεί περισσότερες κλοπές είναι απορίας άξιο», αναφέρει ο ένας εκ τω ιδιοκτητών και υπογραμμίζει πως «μπορεί να μένουμε πολύ λίγοι άνθρωποι στην Νταμούχαρη το χειμώνα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αστυνομεύεται η περιοχή».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου