ΤΟΠΙΚΑ

Μια ακόμη νίκη… και τίτλος για τον Εθνικό Ολυμπιακό

μια-ακόμη-νίκη-και-τίτλος-για-τον-εθν-851206

Ακόμη πέντε αγωνιστικές έμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος και ο Εθνικός Ολυμπιακός, που βρίσκεται σε απόσταση 12 βαθμών από τον δεύτερο Ρήγα Φεραίο, με νίκη σήμερα στον Άγιο Κωνσταντίνο πανηγυρίζει την πρωτιά.
Στις 5 αγωνιστικές που απομένουν ως τη λήξη του περιφερειακού πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, ο Εθνικός Ολυμπιακός θέλει μια νίκη για να σιγουρέψει και μαθηματικά την άνοδο του και είναι μια νίκη μακριά από ένα νταμπλ, αφού μέσα στο 2007 που κλείνει 70 χρονιά (έτος ίδρυσης 1937) έχει κατακτήσει το κύπελλο ερασιτεχνών ΕΠΣΘ και θα πανηγυρίσει και την άνοδο.
Εως τώρα και μετά από 29 αγωνιστικές… ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και μάλιστα έχει απόσταση 12 βαθμών από τον δεύτερο, έχει τις περισσότερες νίκες (22)… τις λιγότερες ήττες (2)… έχει την καλύτερη άμυνα (12) … και έχει και την καλύτερη επίθεση (47).
Ο σημερινός αντίπαλος για το ερυθρόλευκο συγκρότημα είναι η ομάδα του Αρη Αγίου Κωνσταντίνου και μάλιστα εκτός έδρας. Όσον αφορά στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων οι ερυθρόλευκοι κατέκτησαν την νίκη στο Βόλο με 2-0. Η σημερινή αναμέτρηση πάντως μόνο εύκολη δεν πρόκειται να είναι, μιας και ο σύλλογος από την Φθιώτιδα είναι από τις δυνατές ομάδες του ομίλου και καταλαμβάνει τη τρίτη θέση στης βαθμολογίας. Ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους Ζαφείρη, Μόσιο, Γ.Γεωργατζιά, Κωστόπουλο, Μπιτέλη, Γκάγκα, Σαχπατζίδη, Κακαζούκη, Τσουρέλη, Ε.Κωστή, Π.Κωστή, Τζορμπατζή, Τσατσαλίδη, Τζέκο, Κουβελά, Ξηροφώτο, Μουρκάκη, Μπέκο και Στεφανή. Εκτός λόγω καρτών θα μείνει ο Κ.Γεωργατζιάς που συμπλήρωσε τέσσερις όπως και ο Κάιας ενώ λόγω τραυματισμού την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν οι Δενελάβας-Γιαννακόπουλος. Τέλος, από την ομάδα του Εθνικού Ολυμπιακού αποτελεί παρελθόν ο Θανάσης Ψαρόμπας.
Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Τρικαλινός κ. Αρετόπουλος με συνεργάτες τους συντοπίτες του κ.κ. Παπακέμο (αντικατέστησε τον αρχικά ορισθέντα Παππά) και Καπερώνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου