Βραβεύτηκαν για το έργο τους οι Β. Ηλιόπουλος και Β. Καλούτσα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-03-15, 14:25:35
Βραβεύτηκαν για το έργο τους οι Β. Ηλιόπουλος και Β. Καλούτσα

Την Κυριακή 11 Μαρτίου, στην Θεσσαλονίκη και στην αίθουσα τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσ/νίκης, απονεμήθηκαν τα βραβεία έργων ευποιίας των Ροταριανών Ομίλων της 2484 Π.Δ.Ρ.

Κάθε χρόνο εδώ και εξήντα έξι χρόνια, οι Ροταριανοί Όμιλοι της Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν τη συγκεκριμένη τελετή. Κάθε χρόνο οι Ροταριανοί Όμιλοι από την βόρεια Ελλάδα, προτείνουν ανθρώπους, εταιρείες ή οργανισμούς, οι οποίοι έχουν προσφέρει σημαντική και κοινωφελή δράση στην κοινότητα τους.                                                                  Για φέτος οι Ροταριανοί Όμιλοι του Βόλου πρότειναν και βραβεύτηκαν οι εξής: Από τον Ρ.Ο. Βόλου ο κ. Βασίλης Ηλιόπουλος και από τον Ρ.Ο. Βόλου “ΑΡΓΩ”, η κ. Βασιλική  Καλούτσα. Ανθρωποι με μεγάλη κοινωνική προσφορά και οι δύο, με βιογραφικό που όταν διαβάστηκε πριν την βράβευση τους, μπροστά σε προσωπικότητες από όλους τους χώρους της κοινωνικής ζωής, χειροκροτήθηκαν  θερμά από όλους και τους συγκίνησαν.

Την απονομή έκαναν, στον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο, ο πρόεδρος του Ρ.Ο. Βόλου, ροτ. Νίκος Σοφιάδης και στην κ. Βασιλική Καλούτσα, ο πρόεδρος του Ρ.Ο.Βόλου “ΑΡΓΩ”, ροτ . Γιάννης Μαμούρας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
1
=