ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Νίκη Βόλου Κυπελλούχος 2018

η-νίκη-βόλου-κυπελλούχος-2018-84538

Στον 47ο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ στο Πανθεσσαλικό κέρδισε 3-2 τον ΝΠΣ Βόλος κατακτώντας το τρόπαιο

Ρεπορτάζ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Η Νίκη Βόλου αναδείχτηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΘ 2018, καθώς στον 47ο τελικό που έγινε στο Πανθεσσαλικό κέρδισε 3-2 τον ΝΠΣ Βόλος κατακτώντας το τρόπαιο αυτό 5η φορά στην ιστορία της και διατηρώντας μια παράδοση που την θέλει όταν φτάνει τελικό να είναι νικήτρια…

Στον τελικό μεταξύ δυο ομάδων Γ΄ Εθνικής η Νίκη ήταν κυπελλούχος …από ημίχρονο καθώς στο πρώτο 45λεπτο κατάφερε να προηγείται με 3-1, ενώ ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου ΝΠΣ Βόλος μάλλον άργησε να «ξυπνήσει» αν και στο τέλος προσπάθησε για την ανατροπή που δεν ήρθε …και ήρθε η δεύτερη φετινή ήττα του σε όλες τις διοργανώσεις δεύτερη φορά δέχτηκε τρία γκολ και δεύτερη φορά έχασε από τη Νίκη που παραμένει η μόνη ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος

Η Νίκη Βόλου ήταν άξια Κυπελλούχος 2018 αν και αγωνίστηκε για παραπάνω από μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, κυρίως χάρη στην αποτελεσματικότητα που είχε στο πρώτο μισό όπου πέτυχε τρία γκολ με τους Καρτσαμπά, Μέτσε και Ιορδανίδη, ενώ ο ΝΠΣ «Βόλος» δεν έδειξε τις επιθετικές αρετές άλλων αγώνων και παρ ότι ισοφάρισε με τον Ντεντάκη γρήγορα το πρώτο γκολ στη συνέχεια μπλοκαρίστηκε και άσκησε πίεση μετά την αποβολή του Ντινιωτάκη για τη Νίκη, και πέτυχε ένα ακόμη γκολ με τον Μηλιώτη στο 87′ που όμως δεν ήταν αρκετό για να κάνει ανατροπή!

Πώς παρατάχθηκαν

Για τον ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ ο Χουάν Φεράντο, με σύστημα 4-3-3 είχε τερματοφύλακα τον Μούτσα στα άκρα της άμυνας ήταν ο Ζέρης και ο Ντεντάκης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Δημόπουλος και Γκαλίτσιος. Στο χώρο του κέντρου ήταν ήταν οι Πέντα, Καμπαγέρο και Πίτου Γκαρσία και στα άκρα της επίθεσης ξεκίνησαν, ο Ηλιόπουλος, από τη δεξιά πλευρά και ο Δεμηρτζόγλου από την αριστερή, ενώ φορ ήταν ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μάντζης.

Για τη Νίκη ο Στέφανος Ξηροφώτος σε διάταξη 4-2-3-1, τερματοφύλακας ήταν ο Θεολόγης. Στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά ξεκίνησαν οι Γενιτσαρίδης, Κοντοές, Χρ. Καρτσαμπάς και Λάιος και κεντρικοί μέσοι ήταν οι Μέτσε και Ντόλγκι. Μπροστά τους ήταν ο Ιορδανίδης, στις πτέρυγες με εναλλαγές ο Ντινιωτάκης από δεξιά και ο Μπάιριτς από αριστερά και σέντερ φορ ήταν ο Τζιώρας.

3-1 στο ημίχρονο

Η Νίκη κατάφερε να πετύχει τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάτι που είχε καταφέρει μια μόλις φορά στον πρωτάθλημα (στο 6-0 με το Βελούχι) και ο ΝΠΣ Βόλος πρώτη φορά δέχτηκε τρία γκολ σε ένα 45λεπτο.

Μόλις στο 7’ o Μέτσε εκτέλεσε το φάουλ από τη δεξιά πλευρά, με τον Ντινιωτάκη να πιάνει το σουτ σε δεύτερο χρόνο, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μούτσα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Χρ. Καρτσαμπάς με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0) για τους «κυανόλευκους».

Ο ΝΠΣ Βόλος απάντησε γρήγορα καθώς στο 9΄, ο Νεντάκης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Δεμηρτζόγλου, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Στο 13’, η Νίκη κέρδισε πέναλτι με τον Τζιώρα να ανατρέπετε από τον Δημόπουλο .Την εκτέλεση της “εσχάτης των ποινών” ανέλαβε ο Μέτσε που με ψύχραιμο δυνατό πλασέ στην αριστερή γωνία του Μούτσα σκόραρε, παρά το γεγονός πως ο τερματοφύλακας του ΝΠΣ έπεσε στη σωστή γωνία. Έτσι, οι κυανόλευκοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ (2-1).

Στη συνέχεια του αγώνα, το σουτ του Ντινιωτάκη στο 18’ από το ύψος της περιοχής των γηπεδούχων, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μούτσα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε από μακρινή απόσταση στο 22’, ο Δημόπουλος.

Στο 35’ ο Ντινιωτάκης επιχείρησε να απειλήσει με νέο σουτ από μακριά, αλλά ο Μούτσα μπλόκαρε τη μπάλα με άνεση. Αυτό που δεν κατάφερε, ο Ντινιωτάκης, το πέτυχε ο Ιορδανίδης στο 40’ όταν με πλασέ μέσα από την αντίπαλη περιοχή, έγραψε το 3-1

Με παίκτη λιγότερο

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΝΠΣ Βόλος ήταν αυτός που είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να δημιουργήσει, και στο 54’, μάλιστα, είχε και την πρώτη του τελική στιγμή, με τον Δεμηρτζόγλου αλλά είδε το πλασέ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Θεολόγη.

Στο 62’, είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντινιτωτάκης που αποβλήθηκε από το παιχνίδι σε μία φάση που ο διαιτητής της αναμέτρησης ίσως εξάντλησε την αυστηρότητά του. Έτσι, η Νίκη Βόλου για παραπάνω από μισή ώρα, μαζί με τις καθυστερήσεις ήταν στο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο.

Ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα, έγινε πιο επιθετικός και έφτασε κοντά στο γκολ αλλά αρχικά η κεφαλιά του Μάντζη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Θεολόγη που έδειχνε ετοιμότητα και νικήθηκε μόνο στο 87’ όταν ο ΝΠΣ κατάφερε να μειώσει. Σε μία αμυντική αδράνεια της Νίκης, ο Πέντα βρέθηκε ανενόχλητος από τα αριστερά, εντός περιοχής, έβγαλε τη σέντρα, με την κεφαλιά του Μηλιώτη να καταλήγει στα δίχτυα του Θεολόγη, μειώνοντας στο σκορ και δίνοντας νέο ενδιαφέρον στα τελευταία λεπτά. Στο 91’ ο Ηλιόπουλος σούταρε μέσα από την αντίπαλη περιοχή, με τον Θεολόγη να αποκρούει σωτήρια, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Ντεντάκης σούταρε από πλάγια θέση, αλλά ο τερματοφύλακας της Νίκης του είπε και πάλι «όχι», βγάζοντας τη μπάλα κόρνερ.

Στην τελευταία καλή φάση του τελικού, ο Δημόπουλος επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 92’, με τη μπάλα να βρίσκει σε σώμα αντίπαλου ποδοσφαιριστή και να καταλήγει κόρνερ.

Παρά την πίεση η Νίκη που είχε βγει να κάνει κι άλλο γκολ αλλά οι Βουρδάκης και Αναστασίου κόπηκαν κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και αναδείχθηκε Κυπελλούχος ΕΠΣΘ και αποθεώθηκε από τον κόσμο της που επίσης ήταν νικητής στις κερκίδες….

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Π.Σ.Θ. 2018

Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βόλος 3-2

Σκόρερ: 7’ Χρ. Καρτσαμπάς, 14’ Μέτσε, 40′ Ιορδανίδης, 9’ Ντεντάκης, 87′ Μηλιώτης

Διαιτητής: Μ. Σκουλάς/Βοηθοί: Χ. Παπαδημητρίου, Α. Αναστασίου.

Αποβολές : 62′ Ντινιωτάκης (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Δεμηρτζόγλου, Γκαλίτσιος-Γενιτσαρίδης, Ντινιωτάκης, Θεολόγης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Θεολόγης, Γενιτσαρίδης, Κοντοές, Χρ. Καρτσαμπάς, Μέτσε, Ντόλγκι (90′ Βέργος), Ντινιωτάκης, Ιορδανιδης (82′ Τζάθας), Μπάιριτς (73′ Βουρδάκης), Τζιώρας (78′ Αναστασίου).

ΝΠΣ «ΒΟΛΟΣ»: Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης (71′ Κολλάς), Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Δεμηρτζόγλου (80′ Μηλιώτης), Πέντα, Καμπαγέρο (89′ Μελισσόπουλος), Μάντζης, Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

Η Νίκη στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Η Νίκη ως κυπελλούχος ΕΠΣΘ θα συνεχίσει την πορεία της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους Κυπελλούχους των Ενώσεων Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φωκίδας, στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης….

Κάθε Όμιλος θα αναδείξει τον νικητή του, μετά από τις τρεις (3) πρώτες αγωνιστικές και ο Τελικός αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου . Η ΝΙΚΗ το 1976, συνεχίζοντας στον θεσμό του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, έφτασε στον τελικό και ήταν κυπελλούχος, κερδίζοντας στον τελικό που είχε γίνει στη Λαμία το Ρουφ με 2-1.

Μέρα χαράς για τη Νίκη!

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Στούμπος

Ικανοποίηση στη Νίκη για την κατάκτηση του κυπέλλου και επικέντρωση του ΝΠΣ Βόλος στο στόχο της ανόδου ήταν τα συναισθήματα μετά τις απονομές και ευχαριστημένος για το Κύπελλο αλλά και για τον κόσμο παρουσιάστηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στη Συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό. Από πλευράς ΝΠΣ ο Χουάν Φεράντο μίλησε για την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του, ενώ δήλωσε πως ήρθε στην Ελλάδα για το πρωτάθλημα και την άνοδο και όχι να κερδίσει τη Νίκη.

Φεράντο: “Ήρθα να πάρω το πρωτάθλημα, όχι να κερδίσω τη Νίκη”

Πρώτα απ όλα συγχαρητήρια για τη Νίκη Βόλου που κατέκτησε το Κύπελλο. Στο πρώτο ημίχρονο μίλησα με τους παίκτες, στο πρώτο ημίχρονο ήταν λες και κάνανε διακοπές. Εμείς πάντα σκεφτόμαστε τα πλει οφ άλλα σήμερα ήταν ένας τελικός και η σκέψη μας έπρεπε να είναι 100% στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι και η Νίκη χρησιμοποίησε τις καλές ευκαιρίες που είχε και τις καλές αντεπιθέσεις. Συγχαρητήρια για τη Νίκη, Τώρα αφήνουμε τον τελικό και εστιάζουμε για τα πλει οφ.

Για το ότι η ομάδα του δεν έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα ενάντια στη Νίκη σε τρεις αγώνες: Όταν ήρθα στην Ελλάδα και υπέγραψα το συμβόλαιό μου ήταν να κερδίσω το πρωτάθλημα και να κερδίσω την άνοδο για τη Football League. Δεν έγραφε στο συμβόλαιό μου να κερδίσω και τη Νίκη. Στο πρώτο παιχνίδι η Νίκη κέρδισε από ένα πλάγιο φάουλ και είχαμε μια αδράνεια στο man to man. Στο δεύτερο παιχνίδι από ένα μεγάλο λάθος στο τοίχος πέτυχε ένα γκολ. Μικρές οι λεπτομέρειες στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, άλλα σήμερα δίνω συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρωτάθλημα είχαμε κάποια μικρά λάθη στο τείχος, άλλα σήμερα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολλά τα λάθη για εμάς. Λάθος οι πάσες, τα κοντρόλ των μέσων, δεν είχαμε επαναλαμβάνω 100% την προσοχή μας. Συγχαρητήρια, κοιτάμε το μέλλον. Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε γιατί στα πλέι οφ τα λάθη δεν διορθώνονται.

Ξηροφώτος : “Χαρούμενη ημέρα για μας και τον κόσμο”

Για μας είναι μια χαρούμενη μέρα, και για τον κόσμο, σήμερα ο κόσμος της Νίκης ήταν ο 12ος παίκτης, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα με την παρουσία του και με τη φωνή του. Και για τους ανθρώπους της διοίκησης που έχουν κάνει μια πολύ οργανωμένη ομάδα, τους ποδοσφαιριστές. Τώρα όσον αφορά το παιχνίδι, έγινε ένα καλό, ανοιχτό παιχνίδι, πολύ ανταγωνιστικό, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, ήμασταν πιο καλοί ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ίσως και πιο τυχεροί στο τέλος και κερδίσαμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε, έχουμε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί. Θέλω να πω για την ομάδα του ΝΠΣ ότι είναι μια πολύ καλά δουλεμένη επιθετικά ομάδα, είναι πολύ ποιοτική, άλλωστε είναι η μοναδική φορά από την αρχή της σεζόν που τρώμε δυο γκολ. έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες, συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα.

Για το σερί κάλων αποτελεσμάτων της Νίκης απέναντι στον ΝΠΣ:

“Οι δυο αυτές ομάδες είναι οι καλύτερες του 4ου ομίλου στη Γ Εθνική. Μπαίνοντας μέσα μπορεί να βγει οποιοδήποτε αποτέλεσμα, μπορεί κάποιος να κερδίσει, να βγει ισοπαλία Κάποιες φορές μπορεί να βοηθήσει και η τύχη. Κι στα τρία παιχνίδια εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και πήραμε καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι”

Για το αν η αποβολή του Ντινιωτάκη ήταν λανθασμένη:

“Γενικά ήταν καλή διαιτησία, ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι ένας άνθρωπος που τον σέβομαι. Για τη φάση της αποβολής, επειδή ήμουν μπροστά θεωρώ ότι δεν ήταν κάρτα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η διαιτησία ήταν καλή και ο διαιτητής ήταν καλός”.

Ντεντάκης: “Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι”

Να πω και από την πλευρά μου συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την κατάκτηση του τροπαίου. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι εγώ θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά , δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Ίσως αυτό να οφείλεται ότι από την αρχή της χρονιάς εμείς είχαμε θέσει ως στόχο να βρίσκεται η ομάδα του χρόνου στη Β’ Εθνική, και είμαστε πολύ κοντά, άλλα δεν παύει να είναι ένας τελικός και έπρεπε να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι. Παρόλα αυτά, στο 2ο ημίχρονο θεωρώ ότι είχαμε τις ευκαιρίες αλλά όχι την τύχη να σκοράρουμε και ένα τρίτο γκολ ώστε να πάμε σε παράταση το παιχνίδι, και εκεί τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εμάς. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης , εμείς συνεχίζουμε, έχουμε τα μπαράζ μπροστά μας, θα παλέψουμε εκεί. Αυτή η ομάδα θα βρίσκεται σίγουρα στη Β Εθνική του χρόνου.

Τζιώρας: «Δείξαμε μέσα στο γήπεδο ποιοί είμαστε»

Καταφέραμε γι ακόμη μια φορά να κερδίσουμε αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παιδιών του ΝΠΣ, τους σεβόμαστε, τους εκτιμάμε και πάντα θα λέω συγχαρητήρια γι αυτή την καλοδουλεμένη ομάδα. Κερδίσαμε γιατί παίζαμε ε μια ομάδα που παίζει ανοιχτό ποδόσφαιρο, με τέτοιες ομάδες μπορούμε και εμείς να παίξουμε πιο άνετα, παρά το αντιποδόσφαιρο που παίζουν κάποιες άλλες. Δείξαμε μέσα στο γήπεδο ποιοί είμαστε και τι είμαστε, δείξαμε τι νοικοκυρεμένοι που είμαστε σαν ομάδα και το πάθος που μας αντικατοπτρίζει σε ένα σπουδαίο ντέρμπι. Ήταν ένας τελικός, θα το χαρούμε σήμερα, από αύριο τα κεφάλια κάτω για να μπορέσουμε να επανέλθουμε στις νίκες στο πρωτάθλημα. ’Ήταν ένα ξεκάθαρο παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε τρία γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο απλά ο ΝΠΣ, καθώς μείναμε με δέκα παίκτες, προσπάθησε να μας επιτεθεί πιο πολύ. Καταφέραμε όμως να κρατήσουμε αυτό το πολύτιμο 3-2 και ήμασταν εμείς οι κυπελλούχοι.

Για το αν ήταν αδιάθετος, αλλά και για τις δηλώσεις περί “παλαίμαχου”:

Αν και δεν θέλω να αναφερθώ στο «παλαίμαχος», αλλά όταν ένας παλαίμαχος κερδίζει παλικαρίσια, το φάουλ που μπαίνει το γκολ, κερδίζει το πέναλτι, δίνει ασίστ και η ομάδα του βάζει τρία γκολ, ίσως προερχόμενων από μένα, αν το θεωρείτε εσείς αυτό παλαίμαχο, τι να πω. Αυτός που το θεωρεί παλαίμαχο μάλλον δεν βλέπει καλά. Δεν θέλω να ασχοληθώ με δηλώσεις κάποιου παλαίμαχου παράγοντα. Επίσης για την ασθένειά μου, όντως ανέβασα πυρετό, όχι κάτι άλλο, δεν ξέρω, το ράδιο αρβύλα στο Βόλο πάει σύννεφο. Μάλλον ίσως κρύωσα και είχα λίγο πυρετό χθες, αλλά στάθηκα καλά στο παιχνίδι και μπόρεσε η ομάδα μου να πάρει το τρόπαιο αυτό. Το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ένα παιχνίδι γοήτρου πιο πολύ. Το ξαναλέω, σέβομαι όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση του ΝΠΣ όπως θα σέβομαι πάντα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά και κακά πράγματα ο ένας για τον άλλο γιατί μπορεί αύριο, μεθαύριο, να έχω προπονητή τον κ. Φεράντο η συμπαίκτη τον Ντεντάκη. Είχα κάνει μια δήλωση ότι από αυτή την ομάδα δεν θα χάσουμε ποτέ. Ήταν μετά από ένα παιχνίδι, πίστευα στην ομάδα μου ότι δεν θα χάσει και χωρίς κανένα άλλο υπονοούμενο. Αυτό ήρθε και γύρισε στον Βόλο και έγινε θέμα. Δεν είχα καμία θέληση να θίξω ούτε τους παίκτες, ούτε τον προπονητή, ούτε τη διοίκηση του ΝΠΣ. Σέβομαι απόλυτα όλους όσους είναι στον Βόλο και παίζουν ποδόσφαιρο, το καθαρό ποδόσφαιρο. Και τον Ολυμπιακό και τον ΝΠΣ. Ο καλύτερος δείχνει μέσα στο γήπεδο ποιός είναι ο καλύτερος πάντα. Από κει και πέρα, ο φίλαθλός κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει.

Οι κυπελλούχοι …47 χρόνια

Στα 47 χρόνια στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ οι κυπελλούχοι ήταν:

1972: ΓΣ Αλμυρού

1973: ΓΣ Αλμυρού

1974: Γ.Σ Αλμυρού

1975: Πύρασος

1976: Νίκη

1977: Ρήγας Φεραίος

1978: Γ.Σ. Αλμυρού

1979: Γ.Σ. Αλμυρού

1980 :Τοξότης

1981:Ρήγας Φεραίος

1982: Ρήγας Φεραίος

1983: Ακρόπολη Σέσκλου

1984: Εθνικός

1985: Πηλέας

1986: Μαγνησιακός

1987: Αρης Μελισσατίκων

1988: Γ.Σ. Αλμυρού

1989: Θησέας

1990: Σκιάθος

1991: Γ.Σ. Αλμυρού

1992: Δάφνη

1993: Γ.Σ. Αλμυρού

1994: Ηρακλής

1995: Σαρακηνός

1996: Ηρακλής

1997: Γ.Σ. Αλμυρού

1998: Σκιάθος

1999: Δάφνη

2000: Ηρακλής

2001: Νίκη Βόλου

2002: Νίκη Βόλου

2003: Αστέρας Ριζομύλου

2004: Ολυμπιακός Βόλου

2005: Ρήγας Φεραίος

2006: Ρήγας Φεραίος

2007: Ολυμπιακός Β.

2008: Θησέας

2009: Ρήγας Φεραίος

2010: Πύρασος

2011: Πρωτεσίλαος

2012: Ρήγας Φεραίος

2013: Πύρασος

2014: Πύρασος

2015:ΑΕ Διμηνίου

2016: Νίκη Βόλου

2017:Γ.Σ.Αλμυρού

2018: Νίκη Βόλου

Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου – Συγνώμη στα μέλη μας

Σε ανακοίνωση του ο ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ απευθύνει συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Βόλου για τη δίκαιη επικράτησή της και την κατάκτηση του κυπέλλου και επίσης αναφέρει: «Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές του Volos NFC στον τελικό, εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών μας και γι αυτό θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φίλους – μέλη της ομάδας μας».

Συγχαρητήριο μήνυμα της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΘ. Η κατάκτηση αυτή του κυπέλλου μας γεμίζει ελπίδα, χαρά αλλά και αισιοδοξία για το μέλλον, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν βασίζεται στο ήθος, στο αγωνιστικό πνεύμα, στη σκληρή δουλειά και στη δύναμη ψυχής που η Νίκη Βόλου διαθέτει. Συγχαρητήρια πολλά αξίζουν στους ποδοσφαιριστές, την τεχνική ηγεσία, τη διοίκηση, σε όλο το επιτελείο του σωματείου αλλά και στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας σε όλη της την πορεία. Εύχομαι καλή δύναμη, καλή συνέχεια και να μας φέρνετε πάντα πρωτιές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου