ΤΟΠΙΚΑ

Η διασκέδαση κατέληξε σε τραγωδία

η-διασκέδαση-κατέληξε-σε-τραγωδία-479655

Στο πένθος βυθίστηκε το Τρίκερι από τον πρόωρο θάνατο 30χρονου οικοδόμου σε φρικτό τροχαίο δυστύχημα στις 2:55 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Νεκρός είναι ο Αλέξανδρος Βεργίνης, ο οποίος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Ν. Φορτούνα στο δήμο Νοτίου Πηλίου, συγκεντρώνοντας μάλιστα στο πρόσωπό του την πλειοψηφία των σταυρών προτίμησης των συγχωριανών του για την τοπική κοινότητα Τρικερίου.

Η μεταμεσονύχτια βόλτα του 30χρονου με τον 25χρονο φίλο του κατέληξε σε τραγωδία. Οι δύο φίλοι διασκέδαζαν στο Τρίκερι, όταν αποφάσισαν να μεταβούν με το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 25χρονου στη Μηλίνα για να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους.

Στο δρόμο φαίνεται ότι οι δύο φίλοι άλλαξαν θέσεις και στο τιμόνι του αυτοκινήτου κάθισε ο 30χρονος.

Στη διαδρομή ο άτυχος νέος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία προσέκρουσε αρχικά σε βράχια και ακολούθησε «βουτιά» σε απότομο γκρεμό βάθους πέντε μέτρων. Το όχημα βρέθηκε στη θάλασσα της βραχώδους ακτής. Ο 25χρονος κατάφερε να απεγκλωβιστεί από το όχημα, δυστυχώς όμως όχι και ο 30χρονος φίλος του, ο οποίος πιθανότατα τραυματίστηκε από την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στα βράχια.

«Χάθηκε ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού», έλεγαν βυθισμένοι στο πένθος κάτοικοι του Τρικερίου, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την τραγική κατάληξη του Αλέξανδρου.

Ο 30χρονος δεν πρόλαβε να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τρικερίου από 1η Ιανουαρίου 2011, αφού η κάλπη τον ανέδειξε πρώτο σε ψήφους.

Συγκλονισμένος ο απερχόμενος κοινοτάρχης και δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Ν. Φορτούνα μιλούσε για έναν αδαμάντινο χαρακτήρα, ένα νέο με ήθος, εντιμότητα, αξίες και μεγάλες δυνατότητες προσφοράς.

Μία από τις μεγάλες αγάπες του Αλέξανδρου ήταν η τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Η λατρεία που έδειχνε επί χρόνια στον «Αίαντα Τρικερίου» είχε κάνει τη διοίκηση της ομάδας και όλους τους παίκτες να δεθούν μαζί του.

Σε ένδειξη πένθους για τον αγαπημένο τους Αλέξανδρο, η διοίκηση της ομάδας ζήτησε χθες την αναβολή του αγώνα που επρόκειτο να δώσει.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου