ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Εψιλον: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής!

στον-βόλο-το-youth-empowered-της-coca-cola-τρία-εψιλον-ξεκί-85876

Ενδυνάμωση των προσωπικών και επαγγελματικών δεξιοτήτων σου αλλά και καθοδήγηση από υψηλόβαθμα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι μόνο μερικά από τα εφόδια που θα αποκτήσεις συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Youth Empowered, που θα πραγματοποιηθεί 20-23 Μαρτίου 2018 στον Βόλο, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Εάν είσαι 18-30 ετών και θέλεις να προετοιμαστείς για την αγορά εργασίας, δήλωσε συμμετοχή μέχρι και τις 15 Μαρτίου και γίνε και εσύ ένας από τους 100 νέους που θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο και θα ζήσουν την εμπειρία του Youth Empowered!

Η συμμετοχή στο Youth Empowered είναι δωρεάν, με σειρά προτεραιότητας, δεν προϋποθέτει εξειδίκευση και συνοδεύεται από βεβαίωση παρακολούθησης. Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής μέσα από την ιστοσελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον. Οι διαδραστικές ασκήσεις και παρουσιάσεις των μεντόρων του προγράμματος, θα σε βοηθήσουν να ετοιμαστείς αποτελεσματικά για την αγορά εργασίας. Μέσα από προσομοιώσεις και καθοδήγηση, θα μάθεις πώς μπορείς να κάνεις το βιογραφικό σου να ξεχωρίσει, άλλα και να προετοιμαστείς σωστά για μία συνέντευξη που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας και συνομιλώντας από κοντά με στελέχη της αγοράς, θα ξεκινήσεις το δικό σου δίκτυο στην αγορά εργασίας, αποκτώντας ταυτόχρονα βασικές γνώσεις οικονομικών, project management, αλλά και τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων. Τέλος, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς έξυπνα και αποτελεσματικά τα social media για να δημιουργήσεις ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες.

To Youth Empowered ξεκίνησε το 2017 σε συνεργασία με εταιρείες, οργανισμούς, και στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, για να δώσει στους νέους 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να επιτύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους.

Παράλληλα, με τα εκπαιδευτικά σεμινάρια, το Youth Empowered είναι κοντά σου και μέσω της πλατφόρμας e-learning www.youthempowered.gr. Εκεί, με μία απλή εγγραφή, σε περιμένει επιπλέον εκπαιδευτικό υλικό, δωρεάν προσωπικό τεστ αξιολόγησης και διαδραστικές παρουσιάσεις από τους μέντορες του προγράμματος. Στόχος του προγράμματος είναι μέχρι το 2020, να βοηθήσει 20.000 νέους, ώστε να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον τους. Μέχρι σήμερα στην διαδικτυακή πλατφόρμα οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τους 2,800 ενώ ήδη περισσότεροι από 150 νέοι έχουν συμμετάσχει στα σεμινάρια Youth Empowered που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου