ΤΟΠΙΚΑ

34χρονος Βολιώτης επιτέθηκε στη φίλη του γιατί ήθελε να τον χωρίσει

34χρονος-βολιώτης-επιτέθηκε-στη-φίλη-το-89335

Δεν μπορούσε να αντέξει στην ιδέα του χωρισμού και επιτέθηκε στην κοπέλα του, την απείλησε με μαχαίρι και της έβαλε σακούλα στο κεφάλι.

Ποινή φυλάκισης τριών ετών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε χθες το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 34χρονο Βολιώτη.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράνομη οπλοφορία, η οποία συνέβη στις 22 Μαρτίου 2015.

Ακόμη, το δικαστήριο καταδίκασε ερήμην δύο ημεδαπούς ηλικίας 51 και 32 ετών που κρίθηκαν ένοχοι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν τον Φεβρουάριο του 2015 να οδηγούν Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο έφερε κλεμμένες πινακίδες.

Εναντίον τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως.

Τέλος, ένοχοι κρίθηκαν και δύο αλλοδαποί που «άνοιγαν» αυτοκίνητα με επιδέξιο τρόπο και στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα από τους κατόχους τους.

Εναντίον τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή για τρεις υποθέσεις κλοπών τα έτη 2011 και 2012. Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε αθώα την ανήλικη συγκατηγορούμενή τους, που εκτιμήθηκε ότι παρασύρθηκε από την παράνομη συμπεριφορά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου