ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εξιχνιάστηκε η επίθεση με βόμβες μολότοφ στη Λέσχη Φιλάθλων της Νίκης Βόλου

εξιχνιάστηκε-η-επίθεση-με-βόμβες-μολό-90401

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου η επίθεση με βόμβες μολότοφ στη Λέσχη Φιλάθλων της Νίκης Βόλου, που συνέβη την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου μετά τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου – Νίκης Βόλου (με σκορ 1-3).

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, δράστες της επίθεσης είναι δύο άτομα, Βολιώτες ηλικίας 27 και 23 ετών, όπως προέκυψε από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Τα στοιχεία των δραστών ταυτοποιήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού και από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων από μαρτυρικές καταθέσεις.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχημάτισε εναντίον τους δικογραφία για έκρηξη, εμπρησμό, αποτροπή πρόκλησης φθορών και παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες φέρονται να έχουν παραδεχτεί τις πράξεις τους.

Η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση συνέβη στις 9 το βράδυ, ενώ στη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου βρίσκονταν δέκα φίλαθλοι των κυανόλευκων.

Οι δύο δράστες κατηγορούνται ότι «έκοβαν» βόλτες νωρίτερα και όντας πεζοί εκτόξευσαν δύο βόμβες μολότοφ.

Για καλή τύχη των θαμώνων η πρώτη βόμβα μολότοφ σε γυάλινο μπουκάλι έσκασε στο πεζοδρόμιο επί των οδών Μαιάνδρου και Εγγλεζονησίου και όχι για παράδειγμα στην τζαμαρία του Ομίλου, ενώ η δεύτερη σε πλαστικό μπουκάλι εκτοξεύθηκε απέναντι από τη Λέσχη και πλησίον του γηπέδου Π. Μαγουλάς.

Ο πρόεδρος της Λέσχης, κ. Παναγιώτης Αθανασίου, έδωσε κατάθεση στην Α.Δ. Μαγνησίας λίγο αργότερα, με την Αστυνομία να αναλαμβάνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου