ΤΟΠΙΚΑ

Με τέσσερις απουσίες στα Γιάννενα η Νίκη

με-τέσσερις-απουσίες-στα-γιάννενα-η-νί-851206

Χωρίς τους Μπαλάφα, Σίμιτς, Κουτσογιάννη που είναι τιμωρημένοι και τον Βούζελα που ένιωσε χθες ενοχλήσεις, αναχωρεί η ομάδα της Νίκης σήμερα το πρωί για τα Γιάννενα για το αυριανό (4 μ.μ.) οριακό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Αν το συγκρότημα του Σταύρου Διαμαντόπουλου ηττηθεί στην Ηπειρο, τότε ο υποβιβασμός στην Γ’ Εθνική δεν θα αποτελεί πλέον ένα πιθανό σενάριο, αλλά το πιθανότερο δεδομένο για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Εχοντας αφήσει ανεκμετάλλευτες μεγάλες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και «πετώντας» πολύτιμους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό την περασμένη Κυριακή, άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο αντιλαμβάνονται ότι η… θηλιά πλέον σφίγγει επικίνδυνα και πως το παιχνίδι της αυριανής 26ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής καθορίζει σχεδόν τα πάντα και προδικάζει το μέλλον τους στην κατηγορία. Μάλιστα το έργο των φιλοξενούμενων δυσκολεύει περισσότερο από το γεγονός ότι απέναντί τους δεν θα έχουν έναν αδιάφορο αντίπαλο, αλλά μια ομάδα που τα παίζει όλα για όλα για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της έχουν απομείνει για άνοδο και με τον κόσμο στο πλευρό της θέλει μόνο «τρίποντο» κόντρα στο συγκρότημα της Ν. Ιωνίας. Ο πρώην κυανόλευκος στράικερ, Γιώργος Σαϊτιώτης και οι συμπαίκτες του, προέρχονται από δυο συνεχόμενες ήττες μέσα σε τέσσερις ημέρες, μια για το πρωτάθλημα με την Προοδευτική και μια από την Λάρισα για το κύπελλο και η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος για την αυριανή αναμέτρηση.
Οπως μονόδρομος βέβαια είναι και για τη Νίκη το θετικό αποτέλεσμα. Με ισοπαλία βέβαια δεν σώζεται η παρτίδα ούτε καλύπτεται το χαμένο έδαφος από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Πανθρακικό, αλλά σίγουρα οι κυανόλευκοι μπορούν ακόμη να ελπίζουν. Αντίθετα με ήττα, ναι μεν σε συνδυασμό με άλλα αποτελέσματα μπορεί να παραμείνει η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την σωτηρία, αλλά από την άλλη όσο περνούν οι αγωνιστικές οι ελπίδες μειώνονται αισθητά.

Αλλαγές στην ενδεκάδα
Με αλλαγές στην ενδεκάδα προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του ο Σταύρος Διαμαντόπουλος αύριο στους «Ζωσιμάδες». Οσον αφορά στην απουσία του Δημήτρη Μπαλάφα, ο Βαγγέλης Ρουμελιώτης φαίνεται να μεταφέρεται στο κέντρο της άμυνας και ο Σπύρος Γκάγκας να καλύπτει την θέση του στην αριστερή πλευρά. Θέση διεκδικούν στο βασικό σχήμα οι Παυλίδης και Μπόλος, ενώ δεν αποκλείονται και επιπλέον αλλαγές, αφού ο έμπειρος τεχνικός είναι απογοητευμένος από την μειωμένη απόδοση κάποιων παικτών του στο ματς με τον Πανθρακικό. Μάλιστα αντί του Ζορμπά δοκίμασε σχήμα και με τον Βραζιλιάνο Ντε Καρβάλιο.

Η αποστολή
Η Νίκη θα πραγματοποιήσει στο Πέραμα των Ιωαννίνων στις 5 μ.μ. την τελευταία της προπόνηση. Στην αποστολή που επέλεξε χθες ο Σταύρος Διαμαντόπουλος και αναχωρεί σήμερα στις 10 π.μ. από τη Ν. Ιωνία συμπεριελήφθησαν 19 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Γκίτκος, Δινόπουλος, Αφόνσο, Ρουμελιώτης, Τζουλιάνο, Μπόλος, Αρτσε, Ρίκα, Γκάγκας, Χώνος, Παυλίδης, Μουρατίδης, Πιττάκας, Γκιόροκ, Παλάσκας, Μπαλαμούτης, Ζορμπάς, Ντε Καρβάλιο, Ζέζελ. Ενας από τους παραπάνω θα αποκλειστεί από την αποστολή λίγο πριν την σέντρα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου