ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων με ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ

συνεργασία-συνδέσμου-ηλεκτρολόγων-μ-94821

Ο Σύνδεσμος Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε μια επιτυχή συνάντηση για πρώτη φορά από κοινού με τη ΔΕΗ καιτην ΔΕΔΔΗΕ Ν.Μαγνησίας, την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν. Μαγνησίαςο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μαουσίδης Σεραφείμ και ο Αντιπρόεδρος κ. Θώμος Γεώργιος – Πανταζής. Εκ μέρους της ΔΕΗ παρευρέθηκε ο Προϊστάμενος κ. Σιαφάς Αθανάσιος και από την ΔΕΔΔΗΕ ο Διευθυντής κ. Παπακωνσταντίνου Παναγιώτης καθώς και ο Προϊστάμενος κ. Πλιακογιάννης Ευστράτιος.

Αναπτύχθηκε ένας ιδιαίτερα εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των εκπροσώπων, με γνώμονα θέματα του κλάδου ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην «Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη» (ΥΔΕ), ένα θέμα σημαντικό που απασχολεί φορείς, ηλεκτρολόγους και καταναλωτές. Η επικοινωνία των φορέων πλέον, όπως επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές, είναι δεδομένη με κοινούς προβληματισμούς και ενδιαφέρον για τον κλάδο και το νομό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου