ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: «Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται»

δήμος-βόλου-ο-λύκος-στην-αναμπουμπού-102955

Από την δημοτική αρχή Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“«Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και οι ποικιλώνυμοι εκμεταλλευτές της ψήφου των Βολιωτών, επαγγελματίες της πολιτικής και αυτόκλητοι σωτήρες, που ευτυχώς πάντως έχουν τεθεί από τους συμπολίτες στο περιθώριο της αντιπολίτευσης, σπεύδουν σε κάθε ευκαιρία να το επιβεβαιώσουν.

Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπήρξε και πάλι αποκαλυπτική των προθέσεων της συντριπτικής πλειονότητας των συμβούλων των μειοψηφιών, πλην ελαχίστων τιμητικών εξαιρέσεων, όπου αφού επιτέλεσαν το ρόλο των αβανταδόρων και κλακαδόρων των διαφόρων μπαχαλάκηδων και αφού το νέο σόου που στήθηκε ολοκληρώθηκε, αποχώρησαν από τη συνεδρίαση απέχοντας προκλητικά από τη συζήτηση κορυφαίων θεμάτων για την πόλη και τους πολίτες, όπως αυτά των χρηματοδοτούμενων από το ΕΣΠΑ έργων.

Βέβαια η ανεπάρκειά τους και η έλλειψη σοβαρότητας στην άσκηση των καθηκόντών τους, είναι γνωστή πια σε όλους και δεν θα προκαλούσε την απάντησή μας αν δεν συνοδεύονταν από το απύθμενο θράσος τους να ελέγξουν και να προσπαθήσουν να κατηγορήσουν τη Δημοτική Αρχή που έδωσε πραγματική μάχη για να προασπίσει τα συμφέροντα της πόλης σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες.

Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί που σπεύδουν να μετάσχουν σε εκδηλώσεις αμφισβητούμενης νομιμότητας και αποτελεσματικότητας μόνο και μόνο για να κερδίσουν μερικά λεπτά δημοσιότητας, ας έχουν υπόψη τους ότι σπαταλούν το ταλέντο τους άδικα. Ήδη σαν πολιτικά καρτούνς και φιγούρες του θεάτρου σκιών αποσπούν σε κάθε τους εμφάνιση το γέλιο και την προσοχή των συμπολιτών μας. Από την άλλη, πάλι, μπορεί να είναι μια παρηγοριά και μια προοπτική γι αυτούς, αφού στις εκλογές που έρχονται με τέτοιες συμπεριφορές είναι βέβαιο ότι θα αποδοκιμαστούν και πάλι από τους πολίτες, που δεν θα τους στείλουν ούτε καν στα έδρανα της αντιπολίτευσης”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου