Πρόταση για συνδρομή του Δήμου Βόλου στους πληγέντες Δήμους από την κακοκαιρία

Τελευταία ενημέρωση: 2018-02-26, 19:27:15
Πρόταση για συνδρομή του Δήμου Βόλου στους πληγέντες Δήμους από την κακοκαιρία

Πρόταση κατατέθηκε από την παράταξη της α΄ ελάσσονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» προς τη δημοτική αρχή για τη συνδρομή του Δήμου Βόλου στους πληγέντες από την κακοκαιρία δήμους του Πηλίου.
Στην πρότασή τους οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης αναφέρουν: "Βαθιές πληγές στο Πήλιο, και ιδιαίτερα στο Ανατολικό Πήλιο, έχει ανοίξει  η τρομακτική  κακοκαιρία που πλήττει επί μέρες την περιοχή.

Πιστεύουμε πως ο Δήμος Βόλου, παράλληλα με την αντιμετώπιση των όποιων ζημιών στην περιφέρειά του, για την οποία ήδη αποφασίστηκε σήμερα στην Οικονομική Επιτροπή η μίσθωση πέντε (5) μηχανημάτων, θα πρέπει να εξαντλήσει και κάθε περιθώριο συνδρομής, με όποιον τρόπο κριθεί πρόσφορος, προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους του Πηλίου, ιδιαίτερα τον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου, που καλούνται να αντιμετωπίσουν ανυπολόγιστες καταστροφές.

Επιπλέον, στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πρέπει, με ψήφισμα που θα εκδοθεί, να καλέσουμε την κυβέρνηση  να κινηθεί άμεσα για την αποκατάσταση των ζημιών και των πληγέντων κατοίκων, δεδομένου ότι πέρα από τη δοκιμασία των κατοίκων, μεγάλο είναι  και το πλήγμα στην τοπική οικονομία".

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
5
=