ΤΟΠΙΚΑ

800 εγγραφές στην ΤΟ.Μ.Υ. Ν. Ιωνίας σε ενάμιση μήνα λειτουργίας

800-εγγραφές-στην-το-μ-υ-ν-ιωνίας-σε-ενάμισ-104735

Οκτακόσιες εγγραφές ασφαλισμένων, μετρά η ΤΟ.Μ.Υ. Ν.Ιωνίας σε ενάμιση μήνα λειτουργίας. Η λειτουργία της μονάδας, τρίτης κατά σειρά, ξεκίνησε από αρχές Ιανουαρίου.

Η συγκεκριμένη δομή, αποτελεί μία εκ των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) που αποτελείται από 3 ειδικευμένους Γενικούς Ιατρούς, 1 Παιδίατρο, 2 Νοσηλεύτριες, 2 Επισκέπτριες Υγείας, 1 Κοινωνική Λειτουργό και 2 Διοικητικούς. Ασχολείται με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, πρόληψη, προαγωγή και αγωγή της Υγείας.

Λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 15:00, εκτός αργιών, Σαββάτου και Κυριακής. Βρίσκεται στο κτήριο του πρώην Π.Ε.Δ.Υ. Ν. Ιωνίας Βόλου, δίπλα στο Δημαρχείο Ν. Ιωνίας, στο ισόγειο. Εκτελείται επίσης συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής, εργαστηριακών εξετάσεων, παραπομπών, καθώς επίσης κλινική εξέταση και αντιμετώπιση. Οι παροχές είναι εντελώς δωρεάν και μπορούν να προσέρχονται ασθενείς ασφαλισμένοι, αλλά και ανασφάλιστοι. Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά, εκτός αργιών, Σαββάτου και Κυριακής, από τις 08:00 μέχρι τις 15:00.

Οι ασθενείς με την εγγραφή τους θα επιλέγουν και τον Οικογενειακό τους Ιατρό. Δικαιολογητικά Εγγραφής για τους Ενηλίκους: 1) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, 2) Φωτοτυπία Εγγράφου Απόδειξης Διεύθυνσης Κατοικίας (π.χ. ΔΕΗ, Ύδρευση, ΟΤΕ) ή σχετική Υπεύθυνη Δήλωση και 3) Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Δικαιολογητικά Εγγραφής για τα παιδιά ηλικίας 0 – 14 ετών: Όλα τα παραπάνω και Βεβαίωση Οικογενειακής Κατάστασης.

Ο κάθε αιτούμενος εγγραφής πρέπει να προσέρχεται αυτοπροσώπως. Σε περίπτωση που δε δύναται, μπορεί να προσέλθει συγγενικό του πρόσωπο ή φροντιστής του με τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής, εφόσον όμως κατέχει σχετική εξουσιοδότηση. Για τυχόν πληροφορίες ή απορίες, τηλέφωνο επικοινωνίας 3ης ΤΟ.Μ.Υ. Ν. Ιωνίας Βόλου: 24210-81327.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου