ΤΟΠΙΚΑ

Προσλήψεις 40 εργαζομένων το 2018 προγραμματίζει ο Δήμος Βόλου

προσλήψεις-40-εργαζομένων-το-2018-προγραμμ-107143

Στην πρόσληψη 40 εργαζομένων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών στις αποδεκατισμένες υπηρεσίες του προχωρά ο Δήμος Βόλου μέσα στο 2018. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα, στις 6 το απόγευμα, πρόκειται να γίνει επικαιροποίηση των αιτημάτων για προσλήψεις προς το Υπουργείο Εσωτερικών, απ’ όπου ζητήθηκε εκ νέου υποβολή.

Οι προσλήψεις, εκ των οποίων οι 28 αφορούν σε οκταμηνίτες και οι δώδεκα σε εργαζόμενους που θα απασχοληθούν με δίμηνες συμβάσεις εργασίας, αφορούν στις υπηρεσίες Πρασίνου, Δόμησης, ΚΑΠΗ και Κοιμητηρίων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του δήμου, στη Διεύθυνση Πρασίνου, για την κάλυψη των αυξημένων εποχικών αναγκών που παρουσιάζονται, προτείνεται η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών, και συγκεκριμένα:

-Τριών κηπουρών ΔΕ

-Τριών εργατών καθαριότητας ΥΕ

-Ενός οδηγού ΔΕ, με επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ΄ και Ε κατηγορίας

Στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης, για την κάλυψη των αυξημένων παροδικών και πρόσκαιρων αναγκών, προτείνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών ενός (1) Αγρονόμου Τοπογράφου Μηχανικού ΠΕ, με εξειδίκευση σε εφαρμογές G.I.S.

Στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων και Δημόσιας Υγείας προτείνεται η σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου με δύο Ιατρούς Γενικής Ιατρικής και ελλείψει Ειδικής Παθολογίας.

Στη Διεύθυνση Κοιμητηρίων προτείνεται η πρόσληψη

-Δώδεκα εργάτες ταφών – εκταφών ΥΕ και

-Έξι εργατών καθαριότητας ΥΕ.

Διμηνίτες

Στη Διεύθυνση Πρασίνου κρίνεται απαραίτητη η πρόσληψη και διμηνιτών εργαζομένων για την κάλυψη των αναγκών της υπηρεσίας και συγκεκριμένα:

-Τριών ΔΕ Κηπουρών

-Έξι ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

-Ενός ΔΕ Χειριστή καλαθοφόρου οχήματος

-Ενός ΔΕ Οδηγού με δίπλωμα Γ’ & Ε κατηγορίας

-Ενός ΔΕ Μηχανοτεχνίτη – τεχνίτη οχημάτων, με σύμβαση ΙΔΟΧ δίμηνης διάρκειας.

Τριπλοί κάδοι στις παραλίες

Στο μεταξύ, στην τοποθέτηση τριπλών κάδων αποκομιδής ανακυκλώσιμων υλικών, στις παραλίες που βρίσκονται στα διοικητικά του όρια, προχωρά ο Δήμος Βόλου.

Πρόκειται για κάδους που θα έχουν τρία διαφορετικά καπάκια και θα ενθαρρύνουν την ανακύκλωση και στην παραλία. Κάθε καπάκι θα έχει διαφορετικό έντονο χρώμα και αναλόγως οι λουόμενοι θα μπορούν να πετούν χαρτιά, γυαλί, πλαστικό και αλουμίνιο.

Σύμφωνα με τη μελέτη που έχει συνταχθεί θα γίνει προμήθεια 20 τριπλών κάδων.

Παράλληλα, η υπηρεσία καθαριότητας θα ενισχύσει την πόλη με 35 νέα καλαθάκια απορριμμάτων, 100 επιστύλια καλαθάκια απορριμμάτων με ενσωματωμένο σταχτοδοχείο και με 293 πλαστικούς κάδους μηχανικής αποκομιδής.

Ο προϋπολογισμός για την προμήθεια των κάδων και καλαθιών ανέρχεται στο ποσό των 101.866 ευρώ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου