ΤΟΠΙΚΑ

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του «Ιππόκαμπου»

με-μεγάλη-επιτυχία-η-εκδήλωση-του-ιππ-108006

Με ιδιαίτερη επιτυχία, το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας «ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ», πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση-κοπή πίτας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στο εστιατόριο «Κ.Χ. 1948».

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη ατμόσφαιρα, για την οποία φρόντισαν με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη οι άνθρωποι του ¨Κ.Χ. 1948¨, τους οποίους και η Διοίκηση του Σωματείου ευχαριστεί ιδιαίτερα, μέλη και φίλοι του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Αντώνιος Μπογιατζόγλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, εκπροσώπησε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, η πρ. Υφυπουργός Μεταφορών και Πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κα Αναστασία Μορφογιάννη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κα. Δέσποινα Κότογλου, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού, Βιώσιμης Ανάπτυξης και Διαχείρισης ΣΕΣ κ. Απόστολος Ζαρκάδας Βεργής και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) κα Σοφία Χάλαρη.

Παρέστησαν επίσης, εκ μέρους της Τροχαίας Βόλου η κα Ελένη Καραμπίνη, ο κ. Βασίλης Γιαννάκος, Αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας & Πρόεδρος Νεφροπαθών Ν. Μαγνησίας ” ΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”, ο οποίος μετέφερε και μήνυμα του Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Θεσσαλίας κ. Ράλλη Τσιουλάκη, το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης “Μάγνητες Τυφλοί” εκπροσώπησε ο κ. Λάμπρος Παρασκευάς, η Πρόεδρος και η Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων & Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Βόλου κα Δέσποινα Λουκάκη & Φρατζή Ευδοξία-Ειρήνη, η κα Χρύσα Βεργούλια από το Ίδρυμα “’Ασπρες Πεταλούδες”, ο κ. Ευθύμιος Ζιγγιρίδη – Αντιπρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν. Μαγνησίας “ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ” και Μέλος Δ.Σ. του Πανελλαδικού Δικτύου Κέντρων Πρόληψης, από τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων-Γηροκομείο Βόλου.

Το παρών έδωσαν επίσης ο κ. Νικόλαος Σοφιάδης Πρόεδρος Ροταριανού Ομίλου Βόλου, η Υπεύθυνη του Τομέα Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Μαγνησίας κα Σοφία Κανταράκη, εκπροσωπώντας τον Προϊστάμενο της ΔΔΕ Μαγνησίας κ. Σωκράτη Σαβελίδη, ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου Μαρσέλ Σολομών, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Μαγνησίας κα Μαρία Μπρούσγου, ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, κ. Παναγιώτης Γιόλας ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου κ. Χρήστος Στρατηγόπουλος, ο κ. Λάζαρος Γαϊτάνης πρ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου & Ν. Ιωνίας κ. Απόστολος Οντόπουλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μαγνησίας κ. Δημοσθένη Νταόπουλο εκπροσώπησε ο κ. Πέτρος Ζέκας – υπεύθυνος της Γραμματείας Σχέσεων κόμματος – κοινωνίας της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, η κα. Μαίρη Διαμάντη, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, την ΟΝΝΕΔ Βόλου εκπροσώπησαν τα μέλη Θανάσης Μόρας και Ελένη Καραγιάννη, η κα Κατερίνα Τσοπουρίδου Γραμματέας Δημ. Συμβουλίου Βόλου, ο κ. Απόστολος Ραυτόπουλος πρ. Αντιδήμαρχος-Μέλος Δ.Σ. ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας Γιατρός & Στέλεχος της Ν.Δ., η συγγραφέας Λεμονιά Μουλά, η Πρόεδρος του Σωματείου Γονέων, Φίλων και Αποφοίτων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων “ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ” κα Χριστίνα Αγριγιάννη, η κα Βούλα Τουλούδη, την πρ. Υφυπουργό Υγείας κα Ζέτα Μακρή εκπροσώπησε η κα Μαίρη Γαβαλά-Τσακνάκη – Πρόεδρος του Ελληνογαλικού Συνδέσου, ο κ. Κωνσταντίνος Τράγαλος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας και ο κ. Άγγελος Αγραφιώτης Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ

Από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της εκδήλωσης, η ανακοίνωση του Νίκου Σοφιάδη, Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Βόλου της προσφοράς 8.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 3.000 ευρώ προέρχονται από τον Ροταριανό Ομιλο Βόλου, 3.000 ευρώ προσφέρει ο κ. Χαράλαμπος Τσιμάς και 2.000 επιπλέον ο διεθνής οργανισμός Ρόταρι, προκειμένου να αγοραστεί το βανάκι που είναι αναγκαίο για την μεταφορά των μελών του Σωματείου. Παράλληλα, ο αιρετός Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, προσέφερε το ποσό των 2.000 ευρώ, ενισχύοντας από την πλευρά του την προσπάθεια απόκτησης του λεωφορείου.

Το Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι “αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον κ Νίκο Σοφιάδη Πρόεδρο του Ροταριανού Ομίλου Βόλου για την ανακοίνωση της προσφοράς των 8.000,00 ευρώ καθώς επίσης και τον κ. Αχιλλέα Μπέο αιρετό Δήμαρχο Βόλου για την προσφορά των 2.000,00 ευρώ.

Θερμές ευχαριστίες στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δ. Βόλου (ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ) για τη διάθεση του λεωφορείου, με το οποίο μετακινήθηκαν τα μέλη του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου που έδωσαν το παρόν.

Επιπλέον ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας με τη βοήθεια των οποίων πραγματοποιήθηκε η σχετική λαχειοφόρος”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου