ΤΟΠΙΚΑ

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες στο Κίνημα Αλλαγής

στην-τελική-ευθεία-για-τις-κάλπες-στο-κ-110972

Στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την εκλογή των συνέδρων από τη Μαγνησία που θα λάβουν μέρος στον νεοσύστατο πολιτικό φορέα « Κίνημα Αλλαγής». Εκπνέει αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η προθεσμία για την πιστοποίηση των μελών που θέλουν να είναι υποψήφιοι σύνεδροι.

Υποψήφιος για σύνεδρος μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέλος του Κινήματος Αλλαγής. Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται αποκλειστικά στην ιστοσελίδα «kinimaallagis.gr» και ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να καταβάλει, ηλεκτρονικά, το ποσό των 10 ευρώ. Δεν ανακηρύσσεται υποψήφιος, ούτε δικαιούται να λάβει κάρτα συνέδρου όποιος δεν είναι ταμειακώς εντάξει. Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2018. Μέχρι την 1η Μαρτίου μπορεί να υπάρξει απόσυρση της υποψηφιότητας.

Η νομαρχιακή οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο, στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών ενόψει του Συνεδρίου, παραθέτει χρήσιμες οδηγίες προς όσους ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι σύνεδροι. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα, θα πρέπει να εγγραφούν ως μέλη στη σελίδα μητρώου μελών του Κινήματος Αλλαγής members.kinimaallagis.gr μέχρι αύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου.

Στην εφαρμογή μητρώου μελών του Κινήματος Αλλαγής έχουν πρόσβαση όλα τα εγγεγραμμένα μέλη. Οι κωδικοί πρόσβασης έχουν αποσταλεί με προσωπικά μηνύματα σε όλα τα μέλη που υπήρχαν στοιχεία επικοινωνίας (email, κινητό τηλέφωνο). Μέλη του Κινήματος που δεν έχουν λάβει μήνυμα με κωδικούς, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή ως νέα μέλη, στην περίπτωση που η νέα εγγραφή τους ταυτοποιηθεί με υπάρχουσα ενεργοποιούνται άμεσα χωρίς την καταβολή του ενός (1) ευρώ, που αντιστοιχεί στο κόστος εγγραφής μέλους.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλος δεν βρίσκεται στο μητρώο του Κινήματος και θέλει να εγγραφεί, συμπληρώνει τη φόρμα εγγραφής http://members.kinimaallagis.gr/newmembers_registration/), επιλέγοντας δικό του όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Στη συνέχεια ακολουθεί η επαλήθευση των στοιχείων του, και εφόσον η εγγραφή του δεν έχει πρόβλημα γίνεται μέλος με μόνη εκκρεμότητα την πληρωμή του κόστους εγγραφής.

Η πληρωμή της εγγραφής μέλους μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής μητρώου ή κατά την εκλογική διαδικασία εκλογής συνέδρων στο εκλογικό κέντρο. Σε κάθε περίπτωση για να οριστικοποιηθεί η εγγραφή μέλους θα πρέπει αυτό να καταβάλλει το κόστος εγγραφής.

Να σημειωθεί, τέλος, πως η κατανομή των εκλεγμένων συνέδρων στους δήμους και τα δημοτικά διαμερίσματα θα γίνει με δύο κριτήρια, του πληθυσμού των δήμων και των δημοτικών διαμερισμάτων, όπως αυτός έχει καταγραφεί κατά την τελευταία εθνική απογραφή του Μαρτίου του 2011 και των εκλογέων που έλαβαν μέρος στη ψηφοφορία στις 12 Νοεμβρίου του 2017.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου