ΤΟΠΙΚΑ

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στην παραλία του Βόλου (φωτο)

αποκριάτικο-ξεφάντωμα-στην-παραλία-τ-113493

Χιλιάδες καρναβαλιστές, από νωρίς το απόγευμα και μέχρι αργά το βράδυ, ξεχύθηκαν χθες στην παραλία του Βόλου παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου, τόσο για τους συμπολίτες, όσο και για τις χιλιάδες των επισκεπτών που και πάλι πλημμύρισαν την περιοχή μας. Ήταν τόσο το κέφι και τέτοια η συμμετοχή του κόσμου ώστε δεκάδες ήταν αυτοί που ανέβηκαν στην εξέδρα που είχε στηθεί για να χορέψουν και να ξεφαντώσουν!

Η δράση μεταφέρεται στην παραλία του Βόλου διακοσμημένης με τους εντυπωσιακούς κλόουν, όπου στο ύψος της Τράπεζας της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε παράσταση χορού και live μουσικής, Από τις μεσημεριανές ώρες στην παραλία μεταδίδονταν μουσικές επιλογές από DJ και στις 5.00 το απόγευμα ακριβώς ξεκίνησε η παρουσίαση χορευτικών ομάδων.

Λίγο μετά το κοινό απόλαυσε τη μπάντα “Salsantana” με τους Adriana Santana και Νίκο Μπάρμπα, ακολούθησε το β’ μέρος παρουσίασης των χορευτικών ομάδων και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε 7μελής μπάντα με τις φωνές των Άγγελου Σιανίδη και Άρτζυ Λύτρα και μουσικές επιλογές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Ανάμεσα στις χορευτικές ομάδες και τις μπάντες «παρεμβάλλονταν» μαθήματα χορού για το κοινό, ώστε να ακολουθούν ρυθμικά τις μουσικές προτάσεις χορευτών και τραγουδιστών.

Η παρουσίαση της παράστασης έγινε από τον μοναδικό στο είδος του B Boy Saspens, γνωστό performer στο χώρο του Break Dance και του Hip Hop, ο οποίος ξεσήλωσε τον κόσμο με το χιούμορ και τις χορευτικές – ακροβατικές του ικανότητες το κοινό.

Συμμετείχαν οι Σχολές Χορού: Antigravity Dance Lab της Εύας Παπαπαναγιώτου, Belly Dance and More της Ντίας Πιλάτου, Break A Move του Κωνσταντίνου Πανόπουλου, Dance Academy – Δέσποινα Ακρίβου, Dance Studio της Νίκυ Κρίσλοου και ο Σύλλογος Χορού Ευ Εν Χορώ Ζειν με υπευθύνους τους Τέλη Κατσιούλα, Δέσποινα Ιωαννίδου, Ελευθερία Καρανίκα.

Χορογραφούν επίσης οι: Κατερίνα Σαρρή, Νικολέτα Δεφαράνα, Αλέξανδρος Τσάρα, Παναγιώτης Λύτρας, Βάσω Παπαδημητρίου, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνος Ντόντα, Γεωργία Κυριαζή, Μαρίτα Τσάτσου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου