ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία αγροτών στην Εφορία Βόλου την Τετάρτη

διαμαρτυρία-αγροτών-στην-εφορία-βόλο-115475

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Εφορίας Βόλου διοργανώνουν για την προσεχή Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, αγροτικοί σύλλογοι και εργατικά σωματεία της Μαγνησίας.

Ο αγροτικός σύλλογος Αλμυρού και Σούρπης καλεί τους αγρότες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση και σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Στέλνουμε μήνυμα στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι αν νομίζει ότι με τα αγροτοδικεία θα μας τρομοκρατήσει είναι βαθιά γελασμένη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας με αγωνιστική συμπόρευση με το ταξικό εργατικό κίνημα και το αγωνιστικό κίνημα των άλλων λαϊκών στρωμάτων, με στόχο τη διεκδίκηση του πλαισίου πάλης που αφορά στην ίδια την επιβίωση της μικρομεσαίας αγροτιάς. Ένα πλαίσιο που αρνήθηκε να ικανοποιήσει η κυβέρνηση, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι είναι κυβέρνηση των εμποροβιομηχάνων, των μονοπωλιακών ομίλων, των αγροτοκαπιταλιστών και με την πολιτική της εξυπηρετεί τα δικά τους συμφέροντα και όχι των μικρομεσαίων αγροτοκτηνοτρόφων.

Με τον αγώνα μας να βάλουμε εμπόδια στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης, η οποία, μαζί με την ΚΑΠ της ΕΕ, οδηγούν στη συγκέντρωση της γης και της αγροτικής παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοαγροτών – καπιταλιστών και σε μαζικό ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Με τον αγώνα μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις αλλαγής των συσχετισμών υπέρ των λαϊκών στρωμάτων”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου