ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Μήνυμα προς πολλαπλούς αποδέκτες…

μήνυμα-προς-πολλαπλούς-αποδέκτες-117322

Του Χριστόφορου Ιγγλέση,

Προέδρου ΟΝΝΕΔ Βόλου

Το μήνυμα της εκδήλωσής μας την προηγούμενη Παρασκευή ήταν ξεκάθαρο και ηχηρό. Η στήριξή σας και τα χαμόγελά σας ήταν το πρώτο έναυσμα για να μην κλειστούμε στις καφετέριες ούτε σε κλειστά γραφεία.

Μας έκαναν να είμαστε ενεργά μέλη της κοινωνίας και σαν οργάνωση να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ειδικότερα:

*Ιούλιος 2017: Γνωριμία και συζήτηση των νέων με τα παλαιότερα στελέχη της παράταξης σε φιλικό κλίμα στο LA NAVE. Τα έσοδα της συνάντησης διατέθηκαν στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες.

*Οκτώβριος 2017: Παράδοση καπακιών που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.ΤΟ ΒΟΛΟΥ στο σωματείο κινητικά αναπήρων Ν. Μαγνησίας «Ιππόκαμπος»

*Νοέμβριος 2017: Επαναλειτουργία των γραφείων της ΝΔ στην Νέα Ιωνία Βόλου (Ελλησπόντου 63).

*Ιανουάριος 2018: Συλλογή και προσφορά σε συνεργασία με την ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Βόλου τροφίμων μακράς διάρκειας πέραν του μισού τόνου, για την Κιβωτό του Κόσμου (Διμήνι Μαγνησίας).

Είμαστε μια οργάνωση με στόχο και όραμα από την πρώτη στιγμή. Μια οργάνωση που παρέλαβε καμένη γη από τους προκάτοχους, μα δεν τα παράτησε και ούτε πρόκειται. Μια οργάνωση που δεν επισκιάστηκε από φαντάσματα που αρέσκονται και αρκούνται στο να θεωρούν την πολιτική, φωτογράφιση δίπλα από επίσημους και υψηλόβαθμα στελέχη.

Μια οργάνωση με ουσιαστικό ρόλο και παρουσία στο νομό, μια οργάνωση που ήρθε για να μείνει. Μια οργάνωση που δεν μάχεται από τις καφετέριες αλλά από κάθε σκοπιά της καθημερινότητας και της κοινωνίας της Μαγνησίας.

Εμείς ως ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.ΤΟ ΒΟΛΟΥ σας διαβεβαιώνουμε λοιπόν πως δεν θα τα παρατήσουμε, ούτε για δημοσιογράφους, που στο όνομα της κολακείας σπιλώνουν οργανώσεις και ανθρώπους, ούτε για αυτούς που θέλουν να κρατήσουν την ΟΝΝΕΔ της σφραγίδας και των κλειστών δωματίων.

Ο πρόεδρος μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ έδωσε καθαρή εντολή επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ.

Σε ακριβώς αυτή την καθαρή , την επανιδρυμένη ΟΝΝΕΔ ,την εξωστρεφή στην κοινωνία ΟΝΝΕΔ ανήκει η ΔΗΜ.ΤΟ ΟΝΝΕΔ ΒΟΛΟΥ και θα συνεχίσει να μάχεται.

Κίνητρο μας όλοι εσείς που μας τιμήσατε την περασμένη Παρασκευή αλλά και που καθημερινά γίνεστε έμπνευση, γίνεστε πηγή δύναμης να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και μαζικά.

Τέλος, όσο για τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ, ελάχιστα είναι αλήθεια, που αναφέρθηκαν με άδικα και επικριτικά σχόλια στην εκδήλωση, δικαίωμά τους να ασκούν κριτική. Δεν γνωρίζουμε όμως από ποιον κώδικα δεοντολογίας αντλούν το δικαίωμα να μη φιλοξενούν την απάντησή μας. Τελικά όλοι κρινόμαστε.

Ευχαριστούμε και πάλι όλους σας για την παρουσία σας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου