ΕΞΟΔΟΣ

Τα 5 Πλατάνια

τα-5-πλατάνια-117906

Σκεφτείτε την παρέα σας γύρω από ένα καλοστρωμένο τραπέζι. Με μαγειρευτά φαγητά, όπως της μαμάς, καλοψημένο κρέας, ζηλευτές χειροποίητες σαλάτες και πίτες, αλλά και εκλεκτό κρασάκι.

Και η φλόγα από το τζάκι να ζεσταίνει τόσο, που το κρύο έξω από τα παράθυρα να σας αφήνει αδιάφορους. Όλα αυτά, σε ένα παραδοσιακό κατάστημα, σε μια πλακόστρωτη πλατεία, σε ένα από τα πιο γραφικά χωριουδάκια του Πηλίου. Και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από τον Βόλο, καθώς θα διανύσετε μόλις 27 χιλιόμετρα.

Αδράξτε λοιπόν την ευκαιρία το Σαββατοκύριακό σας για να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια ή την παρέα σας αυτό το χουχουλιάρικο σκηνικό, με μοναδικές γεύσεις, στην παραδοσιακή οικογενειακή ταβέρνα «Τα 5 Πλατάνια», στην πλατεία των Αφετών Πηλίου.

Η ιστορία 23 ετών για την οικογενειακή ταβέρνα μιλά από μόνη της. Η εμπειρία, η αγάπη και ο σεβασμός στον πελάτη με τις καλύτερες πρώτες ύλες, είναι τα βασικά συστατικά που πέφτουν… στην κατσαρόλα. Τα ψητά γυρίζουν στη σχάρα με μοναδική μαεστρία, ενώ το παρθένο ελαιόλαδο δικής τους παραγωγής αποτελεί μία ακόμη γευστική «πινελιά» στα πιάτα.

Στην πρότασή τους να δοκιμάσετε κόκορα κρασάτο και αρνί στο φούρνο με πατάτες μην αρνηθείτε. Είναι οι σπεσιαλιτέ τους!

Πιάτα ζηλευτά στο τραπέζι σας, σε ζεστή ατμόσφαιρα, με θέα μοναδική, στην οικογενειακή ταβέρνα «Τα 5 Πλατάνια». Θα γίνουν φίλοι σας!

Ανοιχτά Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Τηλέφωνο 24230 33659 και 6974063411

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου