ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση του Δήμου Βόλου στην Ν. Οικονόμου. Απάντηση της παράταξης «Επιλογή Ευθύνης»

επίθεση-του-δήμου-βόλου-στην-ν-οικονόμ-119383

Από την δημοτική αρχή Βόλου σχετικά με αναφορές της επικεφαλής της παράταξης της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νάτάσσας Οικονόμου, στην ομιλία της κατά της κοπή της πίτας της παράταξης, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η οίηση και η αλαζονεία, ιδιαίτερα όταν στερούνται και της ελάχιστης αντιστοίχισης στην κοινωνική πραγματικότητα, μοιραία οδηγούν στον πολιτικό σουσουδισμό, ίδιον νάρκισσων και πολιτικών απατεώνων. Πάντα βέβαια υπό το μανδύα μιας δήθεν δημοκρατικότητας και της «αυθεντίας» μιας ξεπεσμένης ελίτ, που εξασφαλίζουν ένα άνετο (κατά περίπτωση και μεγαλειώδες) βιοπορισμό σε βάρος των κορόιδων – πολιτών.

Ετσι είδαμε για πολλοστή φορά την διορισμένη, από τον τέως άνακτα της πόλης, να υψώνει και πάλι διαχωριστικές και διχαστικές γραμμές, να απευθύνεται με ανοίκειους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κατά της Δημοτικής μας Αρχής και να επιφυλάσσει δι εαυτή (και την παρέα) το προνόμιο της άσκησης της εξουσίας.

Επειδή οι καιροί άλλαξαν, δυστυχώς γι αυτούς δραματικά, αντί άλλης απαντήσεως παραθέτουμε δύο φωτογραφίες από δύο ανοιχτές εκδηλώσεις, με διαφορά 24, περίπου, ωρών. Στη μία μπορεί κανείς να δει την επιστροφή στην…κανονικότητα (!) και στην άλλη τη «μαύρη σελίδα» της πόλης. Και βεβαίως να συνάγει τα συμπεράσματά του… “.

Επιλογή Ευθύνης: «Η κλεψύδρα εξαντλείται και το “καθεστώς” αφηνιάζει»

Ανταπαντώντας, η παράταξη “Επιλογή Ευθύνης” σε ανακοίνωση -σχόλιο αναφέρει τα ακόλουθα:

“Σχολιάζοντας το νέο “λούμπεν” παραλήρημα της δημοτικής αρχής κατά της παράταξής μας και προσωπικά κατά της επικεφαλής της, Ν.Οικονόμου, από την “Επιλογή Ευθύνης-Πάμε Μπροστά” έγινε το ακόλουθο σχόλιο:

«Όσο συνειδητοποιούν ότι “η κλεψύδρα του χρόνου αμείλικτα εξαντλείται” -για να θυμηθούμε τον Μανώλη Αναγνωστάκη- τόσο το “καθεστώς” αφηνιάζει. Γιατί ξέρουν ότι η κλεψύδρα δεν ξαναγεμίζει!» .

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου