ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εφυγε μια εμβληματική Νικιώτισσα

εφυγε-μια-εμβληματική-νικιώτισσα-120273

Φτωχότερη είναι από το περασμένο Σάββατο η οικογένεια της Νίκης Βόλου, αποχαιρετώντας την Παρασκευή Χριστοφορίδου. Η εκλιπούσα, μητέρα της Φώφης Χριστοφορίδου -η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών τον Οκτώβρη του 2013- ήταν η πιο γνωστή προσφυγοπούλα γιαγιά στο γήπεδο Π. Μαγουλάς και στη Νέα Ιωνία.

Σε ηλικία 84 ετών η Παρασκευούλα έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, με την οικογένειά της να τη συνοδεύει στο τελευταίο της αντίο την περασμένη Κυριακή.

«Οικογένειά» της ωστόσο ήταν και η Νίκη Βόλου, της οποίας υπήρξε θερμή συμπαραστάτισσα, με τους κυανόλευκους να τιμούν τη μνήμη της. Αρχικά η ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων αφιέρωσε τη νίκη επί της Πτολεμαΐδας την περασμένη Κυριακή αναφέροντας σε ανακοίνωση. «Η ομάδα μας, αφιερώνει αυτή τη νίκη στην αγαπημένη μας Παρασκευούλα που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων. Η Δ.Ε. του τμήματος, εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της», ενώ συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Ερασιτεχνική Νίκη αναφέροντας: «Η Παρασκευούλα Χριστοφορίδου, μία αυθεντική και εμβληματική Νικιώτισσα, δεν είναι πια κοντά μας. Η Παρασκευούλα έφυγε από τη ζωή και βρίσκεται πλέον δίπλα στην αγαπημένη όλων μας, κόρη της Φώφη. Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της».

Το δικό του αντίο στην Παρασκευούλα Χριστοφορίδου έστειλε από μέσο κοινωνική δικτύωσης και ο γιατρός Μιχάλης Μεϊκόπουλος αναφέροντας: «H Παρασκευούλα Χριστοφορίδου, μια γνήσια Νικιώτισσα που τη συναντούσες σε κάθε αγώνα της Νίκης, έφυγε χθες από τη ζωή. Η ζωή της στενά δεμένη με τη προσφυγιά και τη Νέα Ιωνία. Γέμιζε με χιούμορ τους ανθρώπους σε κάθε της συνάντηση. Στο παράδεισο θα συναντήσει τη κόρη της Φωτεινή που τόσο πρόωρα πέθανε. Ήταν και ο μεγάλος καημός της. Θεία Παρασκευούλα καλό ταξίδι. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

Η Παρασκευούλα Χριστοφορίδου ήταν μητέρα της Μαγδαληνής και του Σάββα Κασαπίδη και αδερφή της Αναστασίας, χας Πουργιανού. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε την περασμένη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου