ΤΟΠΙΚΑ

Μαθήματα ανθρωπιάς από Συνδικάτα: Στο πλευρό 44χρονης με σπάνιο νόσημα

μαθήματα-ανθρωπιάς-από-συνδικάτα-στο-124125

Μαθήματα ανθρωπιάς από τα τοπικά συνδικάτα. Η Ένωση Προσωπικού Τσιμέντων μαζί με τα άλλα σωματεία του Ομίλου της ΑΓΕΤ Ηρακλής, το Εργατικό Κέντρο Βόλου, αλλά και τη διεύθυνση του εργοστασίου της ΑΓΕΤ, συγκέντρωσαν σημαντική οικονομική βοήθεια, προκειμένου να συνδράμουν 44χρονη Βολιώτισσα, μητέρα δύο παιδιών, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης των εργαζομένων και η συγκέντρωση των χρημάτων ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα δεκαήμερο.

«Το ταμείο αγάπης» που θα επιτρέψει στην 44χρονη μητέρα να υποβληθεί στην επέμβαση και να έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά, χωρίς τα σοβαρά προβλήματα υγείας, παραδόθηκε στην οικογένεια από τους έχοντες την πρωτοβουλία.

Η 44χρονη εδώ και χρόνια ταλαιπωρείται από χρόνιο σύνδρομο Budd-Chiarri, το οποίο εξελίσσεται ταχύτατα σε κίρρωση του ήπατος.

Οι θεραπευτικές επιλογές είναι η τοποθέτηση νέου TIPS ή η μεταμόσχευση ήπατος. Η επέμβαση προγραμματίστηκε να γίνει στη Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, με τις ευχές όλων να συνοδεύουν τη 44χρονη για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή όσο το δυνατόν γρηγορότερα στον Βόλο και στην οικογένειά της.

Σε ευχαριστήρια ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ενωση Προσωπικού Τσιμέντων Βόλου, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος Βασ. Χαλαστάρας και ο γενικός γραμματέας Ν. Ζυγούρης, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συνάδελφους, φίλους τα Σωματεία του Ομίλου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, το Εργατικό Κέντρο Βόλου και την Διεύθυνση του Εργοστασίου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ για την ανταπόκριση και στήριξη της προσπάθειας συγκέντρωσης χρημάτων. Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί, αφού κατορθώσαμε και συγκεντρώσαμε το ποσό που χρειάζεται για την επέμβαση. Για ακόμη μια φορά δείξαμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη δίνοντας από το υστέρημά μας. Το ποσό που συγκεντρώθηκε το παραδώσαμε στην οικογένεια, με την ευχή η Βιργινία να επιστρέψει νικήτρια στον αγώνα ζωής που θα δώσει με το σπάνιο νόσημα που την ταλαιπωρεί. Όλοι μαζί μπορούμε».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου