ΤΟΠΙΚΑ

Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου

εκλογές-για-την-ανάδειξη-νέας-διοίκησ-124362

Εκλογικές αρχαιρεσίες στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Βόλου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συνεταιρισμού αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μελών του ΑΣ Βόλου, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί στην αίθουσα συγκεντρώσεων του εργοστασίου ΕΒΟΛ στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου.

Στην έκτακτη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί εκλογή της εφορευτικής επιτροπής, ενώ θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Εποπτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΑΣ Βόλου, η γενική συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία και συνεδριάζει νόμιμα, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης ο αριθμός των μελών που παρίστανται σε αυτή και έχουν δικαίωμα ψήφου είναι τα δύο τρίτα (2/3) τουλάχιστον, του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ. Εάν δεν συντελεστεί η απαρτία αυτή, η γενική Συνέλευση συνέρχεται σε επαναληπτική συνεδρίαση, χωρίς νέα πρόσκληση, στον ίδιο τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή την Πέμπτη 1 Μαρτίου, και με τα ίδια θέματα της αρχικής ημερησίας διάταξης. Στην επαναληπτική αυτή συνεδρίαση, σύμφωνα με το καταστατικό, απαρτία υπάρχει, εφόσον στην έναρξη της συνεδρίασης παρίσταται ή εκπροσωπείται σε αυτή, το ήμισυ (1/2) τουλάχιστον του συνολικού αριθμού των μελών του ΑΣ, που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Τέλος σημειώνεται, πως η δήλωση υποψηφιότητας για τη συμμετοχή στις αρχαιρεσίες κατατίθεται εγγράφως στην εφορευτική επιτροπή, μαζί με τα έγγραφα που απαιτούνται για τον έλεγχο και την έγκριση των υποψηφιοτήτων, όπως αυτά αναφέρονται στις σχετικές διατάξεις του νόμου και του καταστατικού. Οσοι επιθυμούν, μπορούν να πληροφορηθούν και να προμηθευτούν τα προβλεπόμενα έγγραφα από τη γραμματεία του Συνεταιρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου