ΤΟΠΙΚΑ

Εν αναμονή νέου διευθύνοντα συμβούλου η ΑΓΕΤ Ηρακλής

εν-αναμονή-νέου-διευθύνοντα-συμβούλο-125696

Με ανακοίνωσή της χθες η Lafarge Holcim, επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για την αντικατάσταση του διευθύνοντα συμβούλου του ΑΓΕΤ Ηρακλής Γιώργου Μίχου.

Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο Γιώργος Μίχος αναλαμβάνει «το τιμόνι» της Lafarge Holcim στο Μαρόκο. Η Lafarge Holcim στο Μαρόκο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες θυγατρικές του Ομίλου με σημερινή χρηματιστηριακή αξία άνω των 5 δισ. δολαρίων. Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ο Γεώργιος Μίχος εντάχθηκε στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ το 2004 κατέχοντας διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις. Το 2008 ανέλαβε τη θέση του COO της Lafarge στην Ινδία και το 2011 τη θέση του Ανώτατου Αντιπροέδρου Στρατηγικής Τσιμέντου και Εξαγορών & Συγχωνεύσεων (M&A) του Ομίλου Lafarge. Από το 2013 κατέχει τη θέση του Ανώτατου Αντιπροέδρου Έτοιμου Σκυροδέματος της Lafarge στο Παρίσι, ενώ παράλληλα ηγείτο του έργου για τη δημιουργία της νέας οργάνωσης και του λειτουργικού μοντέλου του Ομίλου Lafarge Holcim μετά τη συγχώνευση των δύο εταιρειών. Τον Οκτώβριο του 2015 ανέλαβε την ηγεσία του Ομίλου Ηρακλής.

Εν αναμονή νέου Ceo στην ΑΓΕΤ Ηρακλής

Στο μεταξύ, μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες η ανακοίνωση του νέου διευθύνοντα συμβούλου στην ΑΓΕΤ Ηρακλής μετά την αποχώρηση του κ. Γιώργου Μίχου. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις, ο νέος CEO θα προέρχεται από το εξωτερικό, με τους περισσότερους στην ΑΓΕΤ Ηρακλής να προσδοκούν πως θα είναι στέλεχος της μητρικής Lafarge, η οποία ως γνωστό συγχωνεύτηκε με τη Holcim και αποτελούν πλέον μία «υπερδύναμη» στον χώρο του τσιμέντου διεθνώς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου