ΤΟΠΙΚΑ

Απόφαση -κεραυνός εν αιθρία στην ΑΓΕΤ Ηρακλής

απόφαση-κεραυνός-εν-αιθρία-στην-αγετ-η-126920

Κεραυνός εν αιθρία στην ΑΓΕΤ. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η Πολυεθνική Lafarge Holcim, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αποφάσισε την αντικατάστασή του διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου Γιώργου Μίχου. Χθες μάλιστα, αργά το απόγευμα, στα email όλων των διευθυντικών στελεχών του Ηρακλή στον Βόλο, στο Μηλάκι και στην Αθήνα, έφτασε η επίσημη ανακοίνωση της Πολυεθνικής, σύμφωνα με την οποία ο κ. Γιώργος Μίχος ολοκλήρωσε τη θητεία του ως διευθύνων σύμβουλος στην ΑΓΕΤ.

Η πληροφορία αμέσως διαδόθηκε από στόμα σε στόμα προκαλώντας έντονο προβληματισμό, καθώς στο πρόσωπο του κ. Γιώργου Μίχου, τα δυόμισι τελευταία χρόνια όπως τονιζόταν χθες στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εργαζόμενοι και στελέχη είχαν βρει έναν συμπαραστάτη, καθώς επρόκειτο για στέλεχος που προερχόταν από την ΑΓΕΤ.

Ο κ. Μίχος είχε οριστεί διευθύνων σύμβουλος στην ΑΓΕΤ Ηρακλής από τον Οκτώβριο του 2015. Διαδέχτηκε στη θέση αυτή τον κ. Pierre Deleplanque, ο οποίος μετά από επτά χρόνια στην ΑΓΕΤ Ηρακλής είχε μετακινηθεί σε άλλο πόστο της πολυεθνικής.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου