ΤΟΠΙΚΑ

Βανδαλισμός στον ναό της Ανάληψης

βανδαλισμός-στον-ναό-της-ανάληψης-128579

Στόχος επίθεσης αγνώστων έγινε και ο ναός της Αναλήψεως, παράλληλα με τους ναούς του Αγίου Νικολάου και της Μεταμόρφωσης, όπου σημειώθηκαν ανάλογα περιστατικά, που προκάλεσαν αισθήματα λύπης αλλά και αγανάκτησης στους πιστούς.

Το μένος των υπαίτιων του βανδαλισμού, που τοποθετείται χρονικά προχθές, τις μεταμεσονύκτιες ώρες, εκφράστηκε με υβριστικά συνθήματα και ρίψη μπογιάς, κόκκινης και πράσινης, τόσο στην κεντρική είσοδο όσο και σε πλαϊνή είσοδο του ναού. Οσοι αντίκρισαν το θλιβερό θέαμα εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους, ενώ αρκετοί ανέφεραν ότι, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται ανάλογα περιστατικά.

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι εκσφενδόνισαν μπογιές, κόκκινες και πράσινες, στην κεντρική είσοδο του ιερού ναού Μεταμορφώσεως, ενώ βανδαλισμοί σημειώθηκαν, εξάλλου, και στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου Βόλου.

Αγνωστοι εκσφενδόνισαν μαύρες μπογιές και συνθήματα στους εξωτερικούς τοίχους, την κεντρική, την παράπλευρη είσοδο και το καμπαναριό του Μητροπολιτικού ναού, για τα οποία έλαβε γνώση η Αστυνομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου