ΤΟΠΙΚΑ

Εκδήλωση της Ενωσης Γονέων Διαβητικών Παιδιών -Εφήβων

εκδήλωση-της-ενωσης-γονέων-διαβητικώ-133090

Το Δ.Σ. του συλλόγου της Ενωσης Γονέων Διαβητικών Παιδιών Εφήβων Ν. Μαγνησίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παραβρεθούν στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΠΕΔ Θεσσαλίας (Κωνσταντά 129 στον 1ο όροφο), όπου μεταξύ άλλων θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά και τους νέους του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέματα τον απολογισμό δράσης για το έτος 2017, τον οικονομικό απολογισμό για το έτος 2017, τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων για το 2018, τον οικονομικό προϋπολογισμό για το 2018 και την εκλογή αντιπροσώπων για το 9ο Πανελλήνιο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Τέλος θα ακολουθήσει ομιλία από τον ιατρό Λέπουρα Αντώνιο, παθολόγο-διαβητολόγο, διευθυντή της Διαβητολογικής κλινικής και του Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ General, με θέμα «Ρύθμιση διαβήτη τύπου 1 – επιπλοκές», ενώ θα γίνει και δωρεάν εξέταση για διαβητική νευροπάθεια, για όσους ενδιαφέρονται, από τον κ. Λέπουρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου