ΤΟΠΙΚΑ

Σκουπίδια… σε κοινή θέα στο ΠΕΔΥ Βόλου

σκουπίδια-σε-κοινή-θέα-στο-πεδυ-βόλου-136136

Το πρόβλημα με την καθαριότητα στο κτίριο που στεγάζει την υγειονομική μονάδα με τα ιατρεία του ΠΕΔΥ έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρόκειται για το κτίριο στο οποίο μαζί με τα ιατρεία συστεγάζονται και οι διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, στις οποίες επίσης από τέλος της προηγούμενης χρονιάς δεν υπάρχει καθαριότητα.

Οι διαγωνισμοί που προκηρύσσονται για συνολική καθαριότητα των υπηρεσιών δεν προχωρούν, με αποτέλεσμα ασφαλισμένοι και σακούλες σκουπιδιών να «συνυπάρχουν» πολλές φορές στους διαδρόμους του κτιρίου

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις είναι αυτές οι φωτογραφίες. Φανταστείτε όμως να το ζείτε από κοντά, να το μυρίζετε κιόλας. Είναι και οι πολίτες που έρχονται για να εξεταστούν εδώ πέρα στα ιατρεία του ΠΕΔΥ, επισκέπτονται τους χώρους και έχουν φρίξει», σημείωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ γιατρός του φορέα, ο οποίος πριν από λίγες μέρες για μία ακόμη φορά έγινε αποδέκτης παραπόνων και διαμαρτυριών από τους ασφαλισμένους.

Στους διαδρόμους του 1ου ορόφου των ιατρείων του ΠΕΔΥ, οι σακούλες με τα σκουπίδια… έμειναν έρμαιο σε κοινή θέα για τουλάχιστον δύο μέρες.

Να σημειωθεί ότι πολλές φορές, όταν υπάρχει καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των διαγωνισμών για την καθαριότητα, έχει ζητηθεί η συνδρομή του Νοσοκομείου Βόλου, ώστε καθαρίστριες από το Αχιλλοπούλειο να συνδράμουν στα απαραίτητα. Γίνεται ωστόσο αντιληπτό ότι με τέτοιες αποσπασματικές λύσεις δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το έλλειμμα καθαριότητας στον χώρο, στον οποίο εκτός από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές προσέρχονται καθημερινά δεκάδες ασφαλισμένοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου