ΤΟΠΙΚΑ

Τίμησαν έξι αξιωματικούς ανθρώπους προσφοράς

τίμησαν-έξι-αξιωματικούς-ανθρώπους-π-138998

Αργυρούν μετάλλιο μετά διπλώματος απένειμε σε έξι αξιωματικούς ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας την περασμένη Τετάρτη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του που πραγματοποιήθηκε σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου παρουσία πλήθους κόσμου.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τίμησε τους ανθρώπους που βοήθησαν σημαντικά και προσέφεραν με κάθε τρόπο στην ανέλιξη και ενδυνάμωση του Συνδέσμου και τις αξίες του Εφεδρικού Κινήματος.

Απένειμε αργυρούν μετάλλιο στον Αντιστράτηγο Ζερβάκη Δημόκριτο, Διοικητή 1ης Στρατιάς, το Λοχαγό (ΣΙ) π. Παπαστέργιο Δημήτριο, Στρατιωτικό Ιερέα της 32 ΤΑΞΠΝ , τον έφεδρο Ανθυπίλαρχο (ΤΘ) Νικόλαο Τσακίρη, τον Έφεδρο Ανθυπολοχαγό (ΠΖ-ΕΔ), Γεώργιο Χαραλάμπους,

τον Έφεδρο Υπολοχαγό (ΠΖ-Ο) Αθανάσιο Ζλατούδη και τον Έφεδρο Λοχαγό (ΤΧ) Στέφανο Ανδρινό.

Παράλληλα, παρέδωσε τιμητικούς επαίνους στον Διευθυντή της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βόλου Λοχαγό (ΠΖ) Δημήτριο Κώστα και τον Έφεδρο Λοχαγό Ιωάννη Τίγγα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον Λοχαγό Βασίλη Σιαφάκα, ενώ παίρνοντας στη συνέχεια το λόγο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Καραδήμας προχώρησε στον απολογισμό δραστηριοτήτων του 2017, τον προγραμματισμό δραστηριοτήτων του 2018 και την προβολή διαφανειών και φωτογραφιών από όλες τις δραστηριότητες της χρονιάς που πέρασε.

Στη συνέχεια ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Λοχαγός (ΣΙ) π. Δημήτριος Παπαστέργιος, Στρατιωτικός Ιερέας της 32 ΤΑΞΠΝ ευλόγησε την βασιλόπιτα του Συνδέσμου και ευχήθηκε υγεία – ειρήνη και επαγρύπνηση στις δύσκολες μέρες που διάγουμε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την 1η Στρατιά ο Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Κοτανίδης, εκ μέρους του Διοικητού της 1ης Στρατιάς, και ο Συνταγματάρχης Καλλές, ο Διοικητής της 64 ΜΕ Συνταγματάρχης (ΠΒ) Ζάχος Πολυζώης και ο Ταγματάρχης (ΥΝ) Γιώργος Καρακίτσιος, εκ μέρους του Διοικητού της 32 ΤΑΞ ΠΝ.

Την εκδήλωση πλαισίωσε η μουσική κομπανία του κ. Θάνου Αναστάσιου που πήρε τα εύσημα από το σύνολο των παρευρισκομένων για την άψογη εκτέλεση και επιλογή του μουσικού προγράμματος.

Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας επισημαίνει ότι στα στελέχη και το προσωπικό της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Βόλου αξίζουν θερμές ευχαριστίες & συγχαρητήρια για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν για την επιτυχή διεξαγωγή της εκδήλωσης, καθώς και τους chefs που απέδειξαν για άλλη μια φορά την άρτια γαστρονομική τους κατάρτιση, η οποία επιβραβεύτηκε από όλους τους παρευρισκομένους.

«Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες αξίζουν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης φρόντιζαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του και για την άρτια προετοιμασία της εκδήλωσης» προσθέτει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου