ΤΟΠΙΚΑ

Νέος Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας ο Βασίλης Μαρκογιαννάκης

νέος-αστυνομικός-διευθυντής-μαγνησί-139898

O κ. Βασίλης Μαρκογιαννάκης αναλαμβάνει επίσημα από σήμερα τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας μετά την προαγωγή του μέχρι πρότινος Αστυνομικού Διευθυντή κ. Γιάννη Τόλια σε Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Μαγνησίας. Η τοποθέτηση του κ. Βασίλη Μαρκογιαννάκη ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα. Επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλης Καραΐσκος ορίζεται στη θέση του Α΄ υποδιευθυντή, ενώ στη θέση του Β΄ υποδιευθυντή ορίζεται ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μιλτιάδης Αλεξάκης.

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ.Βασίλης Μαρκογιαννάκης, κατάγεται από την Χαλκιδική. Υπηρετεί την Αστυνομία εδώ και 33 χρόνια, με θητεία σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής, των Κυκλάδων και της Θεσσαλονίκης. Από το 2004 βρίσκεται στη Μαγνησία, έχοντας υπηρετήσει στο ΑΤ Νέας Ιωνίας, στο ΑΤ Αλμυρού, στο ΑΤ Βόλου, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια ήταν στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, έχοντας αδιάλειπτη παρουσία δίπλα στον μέχρι πρότινος Αστυνομικό Διευθυντή Γιάννη Τόλια. Ο κ. Μαρκογιαννάκης, έχει συνδέσει το όνομά του με εξιχνιάσεις υποθέσεων εμπορίας βρεφών και μαστροπείας στην περιοχή του Αλμυρού καθώς και με την αυστηρή εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος καταστηματαρχών εστίασης. Είναι παντρεμένος με εκπαιδευτικό – νηπιαγωγό και έχει ένα γιο που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο Α’ Υποδιευθυντής κ. Βασίλης Καραίσκος, που πριν καταταγεί στην Αστυνομία, είχε αποφοιτήσει από την Πάντειο έχοντας σπουδάσει πολιτικές επιστήμες, είναι παντρεμένος με αξιωματικό της ΕΛΑΣ και έχει δύο γιους. Υπηρέτησε στο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, καθώς και στο ΑΤ Τούμπας και Δενδροποτάμου. Για 14 χρόνια ήταν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια διατέλεσε διευθυντής του Τμήματος.

Ο κ. Μιλτιάδης Αλεξάκης, που προήχθη σε αστυνομικό διευθυντή και ορίστηκε Β’ Υποδιευθυντής στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, είναι επίσης αξιωματικός καριέρας. Έχει υπηρετήσει σε κεντρικές υπηρεσίες της Αττικής, όπως στην Ομόνοια και στο ΑΤ Ζωγράφου, καθώς επίσης στην Ασφάλεια Αττικής για μία 6ετία.

Επί 14 χρόνια επίσης, υπηρέτησε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ από το 2014 ανέλαβε διοικητής στο ΑΤ Βόλου και στη συνέχεια στο ενοποιημένο Τμήμα Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου