ΤΟΠΙΚΑ

Την πρόσληψη 38 8μηνιτών αποφάσισε η ΔΕΥΑΜΒ

την-πρόσληψη-38-8μηνιτών-αποφάσισε-η-δευ-143407

Ενώ βρίσκεται σε αναμονή της έγκρισης 50 ακόμη οκταμηνιτών και 28 ατόμων μονίμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ

Στην πρόσληψη 38 εργαζομένων προκειμένου να ενισχυθούν οι αποδεκατισμένες από προσωπικό υπηρεσίες της προχωρά η ΔΕΥΑΜΒ. Το θέμα των προσλήψεων προσωπικού τέθηκε επί τάπητος στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της επιχείρησης.

Το προσωπικό της ΔΕΥΑΜΒ έχει μειωθεί δραματικά εξαιτίας των συνταξιοδοτήσεων υπαλλήλων. Οι θέσεις παραμένουν κενές, δεν αναπληρώνονται εξαιτίας της απαγόρευσης που ισχύει για νέες προσλήψεις στο πλαίσιο των μνημονιακών δεσμεύσεων της χώρας. Από το καθεστώς εξαιρούνται οι εργαζόμενοι σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την εισήγηση του γενικού διευθυντή της ΔΕΥΑΜΒ, Σταύρου Τζίνη, με τις 38 προσλήψεις προσωπικού που προτείνονται θα καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν σε υπαλλήλους για την έγκαιρη αντιμετώπιση βλαβών του εξοπλισμού του Βιολογικού και του δικτύου αποχέτευσης, για την έγκαιρη αντιμετώπιση του δικτύου ύδρευσης που φθάνει στα 1.200 χιλιόμετρα προκειμένου να προληφθούν απώλειες πόσιμου νερού.

Επίσης θα στελεχωθούν τα τμήματα της διοικητικής και οικονομικής υπηρεσίας με επιστημονικό προσωπικό.

Η δαπάνη για την απασχόληση των 38 εργαζομένων που θα συνάψουν οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας θα καλυφθούν από τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΜΒ.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου