ΤΟΠΙΚΑ

Οκτώ προσλήψεις σε ΣΜΕΑ της Μαγνησίας

οκτώ-προσλήψεις-σε-σμεα-της-μαγνησίας-144472

Οκτώ θέσεις εποχικού προσωπικού (τέσσερις οδηγών και τέσσερις συνοδών σχολικών λεωφορείων) προκηρύσσει η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για τις σχολικές μονάδες Eιδικής Αγωγής στη Μαγνησία που διαθέτουν ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από τη Δευτέρα 29-01-2018 και θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 07-02-2018.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας (Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Μανδηλαρά 23, Τ.Κ 412 22 Λάρισα, υπόψη κ. Σιακαβάρα Δημήτρη, τηλ. επικοινωνίας: 2410.539225, 3ος όροφος) και κατά τις ώρες 09:00 – 13:00 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου