ΤΟΠΙΚΑ

Επίσκεψη στην Ντόχα του Κατάρ από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

επίσκεψη-στην-ντόχα-του-κατάρ-από-το-ιν-150244

Επίσκεψη στην Ντόχα του Κατάρ από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου

Επίσημη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Κατάρ, την Ντόχα, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου από 25 έως 30 Ιανουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα επισκεφθεί την Αρχιεπισκοπή του Κατάρ και θα συναντηθεί με τον Σεβασμιότατο κ. Μακάριο.

Θα επισκεφτεί την Ελληνική Πρεσβεία του Κατάρ, όπου θα συναντηθεί με τον πρέσβη Κωνσταντίνο Ορφανίδη, πληρεξούσιο υπουργό Β΄. Επίσης θα συναντηθεί με τον διευθυντή του Δήμου της Ντόχας κ. Mohamed Ahmed Al-Sayed, και θα επισκεφθεί την ελληνική ομογένεια του Κατάρ, όπου θα συναντηθεί με Έλληνες επιχειρηματίες καθώς επίσης και με ελληνοκυπριακές τεχνικές εταιρίες.
Θα συναντηθεί με τον διευθυντή του Al-Jazeera κ. Abdulla Alnajjar και θα συζητήσουν για την τουριστική προβολή του Πηλίου τα έτη 2018-2019.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου μεταξύ άλλων είπε: «Προσπαθούμε να αναπτύξουμε το Πήλιο σε όλους του τομείς, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα μας.
Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου δίνει τον δικό του αγώνα για να μπορέσει να εξάγει διάφορα παραδοσιακά προϊόντα του Πηλίου και να φέρει τουρίστες στην περιοχή, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου