ΤΟΠΙΚΑ

«Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε… η απάντηση του δήμου»

αλλα-λόγια-να-αγαπιόμαστε-η-απάντησ-157734

«Η απάντηση του δήμου για τα ερωτήματα για την ατμοσφαιρική ρύπανση και την καύση σκουπιδιών, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το «Ξεκίνημα», με αφορμή τις απαντήσεις που έδωσε ο εκτελών χρέη Δημάρχου Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, σε ερώτηση που κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Κανελλής.

Σύμφωνα με το «Ξεκίνημα», «κάτω από την πίεση του κόσμου και των αντιδράσεων της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών τον Νοέμβριο ο κ. Θεοδώρου στριμώχτηκε και προσπάθησε να κάνει μια ντρίπλα λέγοντας ότι θα γίνει μια «δημόσια συζήτηση» για το θέμα της καύσης. Αυτό που είχε στο μυαλό της η τρόικα Μπέου, Μουλά, Θεοδώρου ήταν να κερδίσει χρόνο, ώστε να καταλαγιάσουν οι αντιδράσεις, να χαρεί ο κόσμος με τα φωτάκια και την Παπαρίζου, να στραφεί η προσοχή αλλού και το θέμα να ξεχαστεί… Όμως το θέμα δεν ξεχάστηκε, και η δημοτική αρχή είναι ακόμη στριμωγμένη. Για αυτό πάει να στήσει μια δημόσια εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει την καύση σκουπιδιών ως ακίνδυνη και την εναντίωση στην καύση σκουπιδιών ως μια άποψη αστήριχτη, οπισθοδρομική και άλλα τέτοια.

Με τέτοια κόλπα δεν μπορούν να ξεγελάσουν τους πολίτες! Η καύση σκουπιδιών αποτελεί θανατηφόρο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία, και τα επιχειρήματα εναντίον της καύσης είναι τόσο ισχυρά που κανείς δεν πρόκειται να μπερδευτεί!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου