ΤΟΠΙΚΑ

Και οι Λιμενικοί στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΑΔΕΔΥ στον Βόλο

και-οι-λιμενικοί-στη-συγκέντρωση-διαμ-160399

Οι Λιμενικοί του Ν. Μαγνησίας μέσω του προέδρου τους και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Κων/νου Κυράνη συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση στο Βόλο κααι εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

ΌΧΙ στον πλειστηριασμό της ελεύθερης έκφρασης. Η Ένωση μας συμμετείχε ενισχύοντας τo N.T. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Μαγνησίας σήμερα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Βόλο, με αφορμή την ψήφιση, από τη Βουλή, του πολυνομοσχεδίου, που περιλαμβάνει τα 70 προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων ο περιορισμός του δικαιώματος στην απεργία με την εισαγωγή που 50%+1, οι πλειστηριασμοί για χρέη προς το Δημόσιο από 500 ευρώ και την επανεξέταση των ανθυγιεινών επαγγελμάτων στο Δημόσιο με στόχο τον περιορισμό των δικαιούχων κατά 70.000 τη στιγμή μάλιστα που αρνείται πεισματικά από τη μια να αναγνωρίσει τις αποφάσεις του ΣτΕ για επιστροφή του 50% των περικοπών που επεβλήθησαν στα στελέχη των Σ.Α τον Αύγουστο του 2012 και από την άλλη κλείνει τα μάτια στις θυσίες των συναδέλφων κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας αρνούμενη την επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας.

Σε μία εποχή που τα πάντα καταλύονται, το συνδικαλιστικό κίνημα αποτελώντας το τελευταίο ανάχωμα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων, παραμένει σταθερά αντίθετο σε κάθε προσπάθεια υποβάθμισης της ελευθερίας της έκφρασης και των δημοκρατικών διεκδικήσεων”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου