ΤΟΠΙΚΑ

Η επόμενη Πέμπτη επόμενο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό

η-επόμενη-πέμπτη-επόμενο-εμπόδιο-για-τ-851206

Την Πέμπτη 26/04 θα διεξαχθεί η 29η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής. Αιτία της αλλαγής της ημερομηνίας είναι το ότι η ομάδα της ΑΕ Γιάννενα θα υποδεχθεί την Δευτέρα 23/4 τον ΠΑΟΝΕ στους «Ζωσιμάδες», μιας και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο γήπεδο που να εξυπηρετεί τις ανάγκες της ομάδας των Ιωαννίνων. Έτσι μετατίθεται το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής για την Πέμπτη και όχι για την Τετάρτη όπως είχε αρχικά οριστεί. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να έχει μια μέρα παραπάνω, ώστε να προετοιμαστεί καλύτερα για τον αγώνα στην Θεσσαλονίκη, αλλά έχει μια μέρα λιγότερη ξεκούρασης για το Κυριακάτικο ντέρμπι στις 28/4 με τον Πιερικό. Για τον Κώστα Σταματίου και τους παίκτες του τίποτα δεν πρέπει να σταθεί ως εμπόδιο για την επίτευξη του στόχου που παραμένει η άνοδος, παρά το στραβοπάτημα της περασμένης Κυριακής. Βέβαια, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, οι ερυθρόλευκοι μπορεί την Κυριακή το απόγευμα να βρίσκονται και στην τρίτη θέση σε περίπτωση νίκης της Λαμίας επί της Αναγέννησης Άρτας για την 28η αγωνιστική, στην οποία ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει έχοντας ρεπό.

Οι απουσίες
Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τις συνεχόμενες αναμετρήσεις της επόμενης εβδομάδας σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ έχουν προγραμματίσει και φιλικό αγώνα για το Σάββατο. Συγκεκριμένα οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν χθες μια προπόνηση το πρωί, ενώ για σήμερα έχει προγραμματιστεί μια απογευματινή. Όσον αφορά στην χθεσινή, σε αυτή δεν συμμετείχε ο 22χρονος Βαγγέλης Διαμάντης που επέστρεψε από την Δράμα με τράβηγμα στον δικέφαλο. Αν βέβαια ο Διαμάντης δεν μπορέσει να προλάβει να αποθεραπευθεί έγκαιρα, τότε το πρόβλημα στην επίθεση θα είναι μεγάλο, μιας και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές και το βάρος θα πέσει στους Γιακάκογλου και Γεωργιάδη, εκτός και αν ο Μπουντούρης αφήσει την δεξιά πλευρά και επωμιστεί το βάρος της επίθεσης, από την οποία θα λείψει για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση και ο Μασάντο που θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, με την άλλη να έχει ορισθεί για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ανδρούτσο Γραβιάς.

Φιλικό με Αγία Παρασκευή
Το Σάββατο θα διεξαχθεί το φιλικό της Αγίας Παρασκευής με τον Ολυμπιακό Βόλο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. με τον Κώστα Σταματίου να δίνει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο στα πόδια τους ως τώρα. Η Αγία Παρασκευή έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα της Α τοπικής κατηγορίας και με αυτή την ευκαιρία σε συνδυασμό με το ρεπό του Ολυμπιακού οι δύο ομάδες θα βρεθούν για 90 λεπτά αντιμέτωπες, με τους Γλύκο και Ντέρτσα να έχουν την ευκαιρία να τα πουν με παλιούς γνώριμους μιας και υπήρξαν ποδοσφαιριστές της Αγίας Παρασκευής.

Ανακοίνωση του ΣΦΕΟΒ
Από τον ΣΦΕΟΒ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση. “Το Δ.Σ του ΣΦΕΟΒ καλεί τα μέλη του σε συνεδρίαση σήμερα Πέμπτη στις 7.30 μ.μ. στα γραφεία μας με θέμα συζήτησης την πρόσφατη απόφαση της Πολιτείας για κλείσιμο των Συνδέσμων. Καλούμε επίσης να παρευρεθούν και οι φίλαθλοί μας, καθώς και τα μέλη των άλλων Συνδέσμων για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον των Συνδέσμων.”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου