ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα νίκης στην Περιφέρεια στέλνει η Ροδούλα

μήνυμα-νίκης-στην-περιφέρεια-στέλνει-486729

«Την Κυριακή στις 7 Νοεμβρίου, οι πολίτες της Μαγνησίας, οι πολίτες της Θεσσαλίας επιλέγουν την πρώτη αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση. Ένα θεσμό που στα χέρια άξιων στελεχών της αυτοδιοίκησης μπορεί να αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης και ευημερίας και των τεσσάρων Θεσσαλικών Νομών.

Η Αυτοδιοίκηση μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή. Χρειάζονται άνθρωποι με ικανότητα και εμπειρία που θα ενώσουν τις δυνάμεις του λαού με τις προοδευτικές δυνάμεις για να γίνουν πράξη οι μεγάλοι στόχοι.

Η παράταξη «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ» με επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Απόστολο Παπατόλια, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη το Δημήτρη Μεργιαλή και όλος ο συνδυασμός, είναι αυτή που από την πρώτη στιγμή στήριξε, ενέπνευσε και έδωσε υπόσταση στον νεοσύστατο θεσμό.

Με πρόγραμμα μεστό, ουσιαστικό και πάνω από όλα ελπιδοφόρο και οραματικό, μπορεί να εγγυηθεί την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας ολόκληρης για να γίνει το επίκεντρο της Ανάπτυξης και ο τρίτος ισχυρότερος διοικητικός και οικονομικός πόλος της χώρας.

Για κάθε περιφερειακή ενότητα αλλά και για κάθε γωνιά της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιδιώκουμε να διαδραματίσει το δικό της ρόλο σε μια συντονισμένη αναπτυξιακή δυναμική. Θέλουμε τη Θεσσαλία πρότυπο πράσινης ανάπτυξης και ολοκληρωμένου παραγωγικού ιστού. Πράσινη ανάπτυξη που στηρίζεται στα αγροτικά προϊόντα διατροφής, στο σπάνιο φυσικό περιβάλλον και στα μνημεία του πολιτισμού της.

Γυρίζουμε την πλάτη στη μιζέρια και την καταστροφολογία, την ισοπέδωση και τον μηδενισμό και υπερψηφίζουμε την ελπίδα.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, ως πολίτες, βάζουμε τα θεμέλια του νέου θεσμού της εκλεγμένης Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Στηρίζουμε με την επιλογή μας το μέλλον της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας. Ψηφίζουμε περιφερειάρχη Θεσσαλίας τον Απόστολο Παπατόλια. Γιατί η ανάπτυξη είναι ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Γιατί η ΜΑΓΝΗΣΙΑ με τη θέληση των πολιτών και την δική τους ψήφο, πρέπει να προχωρήσει ακόμη πιο ΔΥΝΑΤΑ. Με τη Δύναμη των Πολιτών. Με τη «ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΗ».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου