ΤΟΠΙΚΑ

Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα

η-ένωση-λειτουργών-γραφείων-κηδειών-έ-166853

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, έκοψε η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στο Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Σε ζεστό κλίμα, οι λειτουργοί γραφείων κηδειών αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα του κλάδου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε στους συναδέλφους λειτουργούς, Καλή Χρονιά με υγεία κι ευημερία.

Μάλιστα, όπως συμπλήρωσε «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, το οποίο από σήμερα, θα αποτελεί το «σπίτι» της Ένωσης. Το κερδίσαμε δικαιωματικά και το Επιμελητήριο στέκεται αρωγός στις προσπάθειές μας. Θέλω όλοι οι λειτουργοί γραφείων κηδειών, να γνωρίζουν ότι η Ένωση βρίσκεται στο πλευρό τους. Τα θέματα είναι πολλά και το έργο της Ένωσης τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν σημαντικό. Στόχος της νέας Διοίκησης στη νέα της θητεία, είναι να πάρουν «σάρκα και οστά» όσα έχουμε προγραμματίσει».

Ο Πρόεδρος, ζήτησε από τα μέλη της Ένωσης να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων που επιτάσσουν οι ανάγκες του λειτουργήματος που επιτελούν.

Ευχές για Καλή Χρονιά, εξέφρασαν και οι Αντιπρόεδροι – μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Λειτουργών, Θωμάς Κωνσταντέλος, Σάββας Μαυρογένης και Γιώργος Εμερτζιάδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου