ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών αύριο στα Δικαστήρια

συγκέντρωση-κατά-των-πλειστηριασμών-169168

«Ούτε οι απειλές για συλλήψεις, ούτε νομοθετικά εξαμβλώματα που αναγάγουν σε πρακτικές απολυταρχικών καθεστώτων, δεν πρόκειται να κάμψουν το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών. Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης, κατ’ εντολή των δανειστών, για υφαρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας του ελληνικού λαού θα μείνει κενό γράμμα. Η συνεχώς κλιμακούμενη αντίσταση στο καθεστώς της αδικίας και της απανθρωπιάς δεν πρόκειται να ανακοπεί. Αντιθέτως, εντείνεται και διευρύνεται».

Αυτό τονίζει σε ανακοίνωσή της η κίνηση «Πολίτες της Μαγνησίας ενάντια στις κατασχέσεις, πλειστηριασμούς και εξώσεις» και καλεί τους πολίτες στο Ειρηνοδικείο Βόλου (Δικαστήρια), την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2017, στις 15:30΄.

«Ενωμένοι και αποφασισμένοι όσο ποτέ άλλοτε, θα συνεχίσουμε απτόητοι να δίνουμε την μάχη της αξιοπρέπειας, ενάντια στις συμμορίες των κερδοσκόπων και στα υποτελή πολιτικά ανδρείκελα που υλοποιούν το σχέδιο εξαθλίωσης και εξανδραποδισμού των ελλήνων πολιτών. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου