ΤΟΠΙΚΑ

Οι περικοπές επιδομάτων επισκίασαν την κοπή της πίτας των τριτέκνων Μαγνησίας

οι-περικοπές-επιδομάτων-επισκίασαν-τ-170386

Το «μαχαίρι» στα επιδόματα τριτέκνων ελέω της συμφωνίας κυβέρνησης – δανειστών για να κλείσει η αξιολόγηση, κυριάρχησε στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Μαγνησίας «Η Αργώ» που έγινε παρουσία πλήθους τρίτεκνων οικογενειών στο Ενυδρείο.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Σούλα Βακουφτσή, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια των τριτέκνων για τις περικοπές, καθώς όπως είπε συρρικνώνουν ακόμη περισσότερο τον οικογενειακό προγραμματισμό των πολυμελών οικογενειών και λειτουργούν ως αντικίνητρο για τα νέα ζευγάρια που θέλουν να δημιουργήσουν οικογένεια.

Δριμεία κριτική άσκησε από την πλευρά του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρος, ο οποίος από το βήμα της εκδήλωσης επέκρινε την κυβέρνηση για τις περικοπές, υπογραμμίζοντας τις συνέπειες που έχουν σε μία περίοδο που το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας είναι ιδιαίτερα οξυμένο.

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. μάλιστα επισήμανε πως η Ν.Δ. δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή καμία μείωση επιδομάτων τριτέκνων και πολυτέκνων, και εξέφρασε την απερίφραστη στήριξή του στα ζητήματα που απασχολούν τους τρίτεκνους και τους πολύτεκνους.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο κατάμεστο, από κόσμο, Ενυδρείο, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Δωροθέας Κολυνδίνη, καθώς επίσης και άλλων εκπροσώπων της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, συλλόγων και πολλών τριτέκνων με τις οικογένειές τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου