ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτες ανάμεσα στους τυχερούς της φορολοταρίας του ΥΠΟΙΚ

βολιώτες-ανάμεσα-στους-τυχερούς-της-φ-179872

Ονόματα Βολιωτών, σε μεμονωμένες όμως περιπτώσεις, περιλαμβάνονται στους τυχερούς της φορολοταρίας που διεξάγεται από το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Το TAXISnet ενημερώνει για τους τυχερούς των κληρώσεων και σύμφωνα με οικονομολόγους του Βόλου υπάρχουν και Βολιώτες που έχουν τους τυχερούς λαχνούς.

Στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επιβεβαιώθηκε τουλάχιστον ένας τυχερός Βολιώτης που κέρδισε το ποσό των 1.000 ευρώ. Ακριβής εικόνα για το σύνολο των τυχερών δεν μπορεί να υπάρχει, καθώς η ενημέρωση γίνεται μεμονωμένα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου Οικονομολόγων Μαγνησίας Αλέξανδρος Κεχαγιάς επισήμανε ότι οι τυχεροί θα πρέπει να προσέξουν και να δηλώσουν το IBAN για τη λοταρία προκειμένου να λάβουν τα χρήματα.

Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου διενεργείται μέσω τραπεζικών ή λοιπών πιστωτικών ιδρυμάτων. Αν για κάποιο λόγο ο νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος (και πάλι από την μερίδα των μηνυμάτων της προσωπικής του σελίδα στο Taxinet) προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet. Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο θα γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού.

Όπως είναι γνωστό το TAXISnet ανάρτησε τους τυχερούς των κληρώσεων. H κλήρωση ξεκίνησε με καθυστέρηση και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου. Συνολικά, στις 10 κληρώσεις μοιράστηκαν από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα είχε γίνει η πρώτη δημόσια κλήρωση με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων τον μήνα Οκτώβριο. Έτσι έχουν γίνει συνολικά 11 δημόσιες κληρώσεις από τις οποίες προέκυψαν συνολικά 10.963 τυχεροί εκ των οποίων οι 29 κερδίζουν από 2.000 ευρώ και 4 από 3.000 ευρώ.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου