ΤΟΠΙΚΑ

Παρά θιν αλός

παρά-θιν-αλός-851206

Οπως διαπίστωσε και ο Μεϊμαράκης, ήδη τραβάει σε μάκρος και έχει συνέχεια ακόμη η φασαρία με τη ρεμούλα των αποθεματικών και των χρημάτων των εργαζομένων για την αγορά ομολόγων. Όχι τίποτα άλλο, αλλά πλησιάζει και η εργατική Πρωτομαγιά.

Ποιος θα άντεχε μαζεμένα να του πέσουν στην πλάτη ομόλογα, ναυάγια, επιθέσεις σε φρουρούς, υπόνοιες για αναβίωση τρομοκρατικών οργανώσεων, δηλώσεις των Μητσοτάκηδων και να κρατάει την ολύμπια ψυχραιμία του;
Θέμα σεμιναρίου για θεραπεία υπερτασικών ο Καραμανλής.

Αν δεν το προσέξατε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε για τα ομόλογα ότι «η παραίτηση για τις ευθύνες που υπάρχουν είναι θέμα του ενδιαφερόμενου (υπουργός) και του προϊσταμένου του (πρωθυπουργός)».
Συνεχίζει άξια την οικογενειακή παράδοση της πρόκλησης πονοκέφαλου στους Καραμανλήδες

Ευκαιρία για τη Μαριέττα για ευρωπαϊκή καριέρα. Το 80% των Γερμανών φοιτητών δεν τελειώνει τις σπουδές του. Καιρός να ανακαλύψουν τι σημαίνει και πειραματισμός.

Εχει δίκιο να επιμένει το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι η σκόνη στο Βόλο προέρχεται από τη Σαχάρα. Όπως και το πετρέλαιο στις ακτές της Σαντορίνης προέρχεται από την Κύπρο.

Μια χαρούμενη ατμόσφαιρα είναι γενικώς στην τοπική ΝΔ από τις αυτοδιοικητικές εκλογές και μετά. «Πετούν τα παλαιομάχαιρα, οι (κομματικές) γειτονιές αχολογάνε» που λέει και το τραγούδι.
Πρόσφατο αλλά όχι και τελευταίο κρούσμα η διαγραφή του προέδρου της τοπικής ΕΛΜΕ από τη ΔΑΚΕ καθηγητών. Αποβολή και αλλαγή περιβάλλοντος, γιατί στις εκλογές είχε πάει σε άλλη πενθήμερη.

Και τι λέει ο διαγραφείς; Καταγγέλλει μικρομάγαζα μικροπολιτικών συμφερόντων. Όχι και μικρομάγαζα, πάντως, τα γωνιακά υπερκαταστήματα…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου