ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια του συνταξιούχου της ΑΓΕΤ Κων. Παρασκευά

θλίψη-για-την-απώλεια-του-συνταξιούχο-181770

Στην ηλικία των 74 ετών έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Παρασκευάς, νοσηλευόμενος τις τελευταίες ημέρες στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος της ΑΓΕΤ και πατέρας του υπεραθλητή και πολίστα της Νίκης Βόλου, Λευτέρη, αλλά και της Αγγελικής. Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από μάχη με ανίατη ασθένεια.

Πάνδημη η κηδεία του χθες τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου και Παύλου παρουσία συγγενών και φίλων που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

Η οικογένεια του εκλιπόντα ζήτησε να ενισχυθεί το έργο της «Κιβωτού του Κόσμου», συμβάλλοντας στη δημιουργία ανέγερσης παιδικής χαράς για τα παιδιά, επισημαίνοντας σε σχετική ανακοίνωση: Η απώλεια του δικού μας ανθρώπου θέλουμε να συνδεθεί με την ανάγκη ενίσχυσης των παιδιών της «Κιβωτού του Κόσμου». Μέσα από τον πόνο για την απώλεια του αγαπημένου μας πατέρα, θέλουμε να προσφέρουμε χαρά στα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», και καλούμε όσους θέλουν να προσφέρουν στον κουμπαρά της δομής. Ευχαριστούμε όλους σας για τη συμπαράσταση και σας παρακαλούμε στη μνήμη του να προσφέρουμε αγάπη, συμβάλλοντας στη δημιουργία ανέγερσης παιδικής χαράς, που θα προσφέρει χαρά στα παιδιά».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, αναφέροντας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Παρασκευά που έφυγε από τη ζωή, στον γιο του Λευτέρη και στους οικείους του. Ο Κώστας Παρασκευάς υπήρξε για χρόνια φίλαθλος και υποστηρικτής της ομάδας, ενώ ο γιος του, υπεραθλητής Λευτέρης, αγωνίστηκε στο παρελθόν στην ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου».

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Λευτέρης Παρασκευάς αποχαιρέτησε τον πατέρα του, λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τις Φιλιππίνες, όπου συμμετείχε στο παιχνίδι Nomads, αναφέροντας: «Πατέρα μου, καλό σου ταξίδι. Σε ευχαριστώ για τη ζωή που μου έδωσες». Μάλιστα, όταν αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης, είχε πει ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να βρεθεί κοντά στον πατέρα του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου