ΤΟΠΙΚΑ

Οι πρόσκοποι έκαναν την καλή τους πράξη

οι-πρόσκοποι-έκαναν-την-καλή-τους-πράξ-182848

Την καλή τους πράξη έκαναν και φέτος οι πρόσκοποι, οι οποίοι συγκέντρωσαν τρόφιμα την προπαραμονή των Χριστουγέννων, προκειμένου να γεμίσει το γιορτινό τραπέζι δεκάδων άπορων οικογενειών της περιοχής μας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Περιφέρεια Προσκόπων Μαγνησίας, και πολλοί Βολιώτες ανταποκρίθηκαν μια ακόμη φορά, γεμίζοντας από το υστέρημά τους τα καλάθια της αγάπης, με είδη μακράς διαρκείας.

Ομάδες προσκόπων από όλα τα Συστήματα της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας βρέθηκαν έξω από επιλεγμένα super market στη Μαγνησία, ενημέρωσαν τους καταναλωτές που πραγματοποιούσαν τις εορταστικές τους αγορές για τα είδη που μπορούν να προσφέρουν, και στη συνέχεια συγκέντρωσαν τα είδη διατίθενται για καλό σκοπό τις γιορτινές μέρες.

Τα είδη που προσφέρθηκαν είναι: Πακέτα μακαρόνια, ρύζι, γάλα μακράς διάρκειας, οδοντόπαστα – οδοντόβουρτσα, σαπούνι, αλεύρι, κονσέρβες, χυμοί μακράς διάρκειας, συσκευασμένα τυροκομικά μακράς διάρκειας, σάλτσες, δημητριακά, λάδι, μέλι.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, χάρη στην κινητοποίηση των προσκόπων και την προσφορά του κόσμου, θα διανεμηθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου, στο Στέκι Αλληλεγγύης, στην Κουζίνα Αλληλεγγύης και στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, στα Σπίτια Γαλήνης και το «Δος Ημίν Σήμερον», προκειμένου να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες που υπάρχουν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου