ΤΟΠΙΚΑ

Τρία χρόνια φυλάκισης σε δύο Βολιώτες για επεισόδιο σε καφετέρια

τρία-χρόνια-φυλάκισης-σε-δύο-βολιώτες-182925

Χτύπησαν με χέρια και πόδια 43χρονο Βολιώτη τραυματίζοντάς τον στο κεφάλι και στο χέρι. «Καμπάνα» από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου την περασμένη Τετάρτη σε δύο Βολιώτες ηλικίας 48 και 45 ετών.

Το δικαστήριο τούς καταδίκασε ερήμην σε ποινές φυλάκισης τριών ετών μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, για επεισόδιο που συνέβη στις 30 Οκτωβρίου 2014 σε καφετέρια στον Βόλο.

Ο παθών, καταθέτοντας στο δικαστήριο περιέγραψε τα χτυπήματα που υπέστη από τους δύο δράστες, με τους οποίους ισχυρίστηκε ότι δεν είχε κάποια διαφορά. Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τους κατηγορουμένους, κρίνοντάς τους ένοχους για απλή σωματική βλάβη.

Ακόμη, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε επιχειρηματία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Πρόκειται για 52χρονο επαγγελματία, ο οποίος κρίθηκε ότι ζημίωσε τη ΔΕΗ με συνολικό ποσό ύψους 24.800 ευρώ, κλέβοντας ρεύμα για την περίοδο 2014-2016, για δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που διατηρεί.

Το δικαστήριο τού επέβαλε ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών με τριετή αναστολή. Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε στο Μονομελές άγνοια για την κλοπή, και απέδωσε το αδίκημα σε πράξη ανταγωνιστή του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου